Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έμειναν στον... τόπο οι Τανατζής, Παπαπέτρου, Παντελίδης, Σταματόπουλος


Ο Χρήστος Χριστοδούλου συνέλεξε τον μεγαλύτερο βαθμό ενώ οι Τανατζής, Παπαπέτρου, Παντελίδης, Σταματόπουλος έμειναν στον "τόπο"...
σύμφωνα με τη βαθμολογία του κορακιού. Στη στήλη του BasketNet διαβάσαμε:
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Βασίλης Τσώνος, Δημήτρης Τζαφλέρης
Με λάθη ήταν η διαιτησία των Καρακατσούνη και Τσώνου στο “Μ. Μερκούρη”, ενώ λιγότερο σφύριξε ο Τζαφλέρης. Οι δυο πρώτοι όμως δεν απέφυγαν τα λάθη που προκάλεσαν εκνευρισμό στους δυο πάγκους και περισσότερο στους Κρητικούς, οι οποίοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τον Τσώνο.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Καρακατσούνης 6, Τσώνος 6, Τζαφλέρης 7.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Διαιτητές: Γιώργος Τανατζής, Πέτρος Παπαπέτρου, Κυριάκος Παντελίδης
Απαράδεκτη ήταν η διαιτησία στην Ελευσίνα. Ο Τανατζής επιβεβαίωσε τον τίτλο του “εδράκια” που του έχουν προσάψει τόσα χρόνια στα γήπεδα της Α1, ενώ λανθασμένες ήταν οι αποφάσεις και των Παπαπέτρου-Παντελίδη. Το Περιστέρι έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την διαιτησία, αφού το ξύλο που “έφαγαν” θα το θυμούνται για πολύ καιρό, όπως και την τεχνική ποινή που χρεώθηκαν, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει σε ποιον δόθηκε! Τα κριτήρια των “γκρι” ήταν διαφορετικά στις δυο ρακέτες και το γεγονός ότι η αναμέτρηση ήταν τηλεοπτική βοήθησε ώστε να εκτεθούν ανεπανόρθωτα οι διαιτητές. Το DVD με τις αποφάσεις του δευτέρου ημιχρόνου καλό είναι η ΚΕΔ να το κάνει αντιγραφή και να το μοιράζει στο σεμινάριο για το τι δεν πρέπει να κάνουν οι διαιτητές σ' ένα παιχνίδι. Προφανώς, οι φωνές της Ελευσίνας και η ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ έπαιξε τον ρόλο της στην δημιουργία κλίματος εν όψει του αγώνα με το Περιστέρι...
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Τανατζής 4, Παπαπέτρου 4, Παντελίδης 4.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΙΚΑΡΟΣ
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Βασίλης Αφεντουλίδης, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Καλή ήταν η διαιτησία στο κλειστό της Περιβόλας. Ο διεθνής Φούφης, ο πολύπειρος Αφεντουλίδης και ο νεώτερος Ξενικάκης ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα. Είχαν καλή συνεργασία μεταξύ τους και δεν τους “έφυγαν” φάσεις... Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η άνετη επικράτηση των Πατρινών που μετέτρεψε το έργο των “γκρι” σε εύκολη διαδικασία.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Φούφης 8, Αφεντουλίδης 8, Ξενικάκης 8.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Γιώργος Πουρσανίδης, Γιώργος Θεονάς
Σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην παράταση η διαιτησία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Κι αν ο Σχινάς με την εμπειρία του βοήθησε να αποφευχθεί το “χοντρό” λάθος, δεν συνέβη το ίδιο με τους Πουρσανίδη και Θεονά, οι οποίοι απέδειξαν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Έκαναν πολλά λάθη ακόμη και σε εύκολες φάσεις. Μια ενδεικτική είναι τα βήματα που χρεώθηκε ο Άρμπετ στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Πουρσανίδης και Θεονάς μετρούν αρκετές λανθασμένες επιλογές στα τελευταία παιχνίδια και ίσως χρειάζονται ξεκούραση.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Σχινάς 8, Πουρσανίδης 6, Θεονάς 6.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΟΔ
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Παναγιώτου, Ανδρέας Βαρδάλος
Η εμπειρία και η κλάση του Χρήστου Χριστοδούλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς προβλήματα παρότι παίχθηκε στο τελευταίο σουτ! Λιγότερο σφύριξαν ο Παναγιώτου και ο “Κότζακ” Βαρδάλος, αποφεύγοντας το σοβαρό λάθος.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Χριστοδούλου 9, Παναγιώτου 8, Βαρδάλος 8.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαιτητές: Σπύρος Γκόντας, Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Γιώργος Κατραχούρας
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η διαιτησία του έμπειρου Σπύρου Γκόντα και των Σταματόπουλου, Κατραχούρα στο κλειστό της Πυλαίας. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια αλλά οι “γκρι” πρέπει να ξεκουραστούν επειγόντως. Κι επειδή η τελευταία εντύπωση είναι πάντα αυτή που μένει θα επισημάνουμε ότι κακός ο Σταματόπουλος υπέδειξε απλό φάουλ την κίνηση του Καλλέ στον Σερμαντίνι στα 12'' πριν το τέλος. Ήταν ο ορισμός του αντιαθλητικού φάουλ. Ο Μπαρτζώκας είχε δίκιο, αλλά το έχασε με τις διαμαρτυρίες του για τις οποίες σωστά χρεώθηκε με τεχνική ποινή από τον Βολιώτη ρέφερι. Βέβαια, μέχρι να φτάσουμε σ' αυτό το σημείο ο Σταματόπουλος μετέτρεψε ένα καθαρό επιθετικό φάουλ (πέρασε το χέρι του πίσω από τον άσο του ΠΑΟΚ) του Πρίντεζη στον Κασελάκη σε αμυντικό δίνοντας πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, ενώ χρέωσε και με ανύπαρκτο φάουλ τον Χαριτόπουλο σε φάση που δεν συμμετείχε! Άλλη μια φάση παρωδία ήταν η δις επανάληψη της δεύτερης ελεύθερης βολής που έχασε ο Πέρο Άντιτς, υπόδειξη του Γκόντα που ξεσήκωσε τον κόσμο, καθώς ήταν υπερβολική. Η διαιτησία συνολικά ήταν κατώτερη των περιστάσεων και αναμένουμε με ενδιαφέρον εν όψει του ντέρμπι των “αιωνίων” την απόφαση της ΚΕΔ για την τριπλέτα.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Γκόντας 6, Σταματόπουλος 4, Κατραχούρας 6.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ
Διαιτητές: Κυριάκος Ταβουλαρέας, Παναγιώτης Διαμαντής, Αντώνης Αναστόπουλος
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του εμπειρότερου διαιτητή της Α1 Κυριάκου Ταβουλαρέα, μαζί με τους Διαμαντή-Αναστόπουλο στο ΟΑΚΑ. Ο Ταβουλαρέας έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι παίρνοντας πάνω του τις περισσότερες φάσεις. Ακόμη και όταν ο Άρης πλησίασε στο δεύτερο ημίχρονο κλείνοντας την ψαλίδα της διαφοράς οι “γκρι” έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, όντας μέσα στις φάσεις.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Ταβουλαρέας 8, Διαμαντής 8, Αναστόπουλος 8.
Έμειναν στον... τόπο οι Τανατζής, Παπαπέτρου, Παντελίδης, Σταματόπουλος Reviewed by THE REFEREES on 11:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.