Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δέκα διαιτητές στην κλήρωση (με τρεις μη διεθνείς)


Σας τα είπαμε από χθες… Δέκα διαιτητές θα κληθούν από τα μέλη της ΚΕΔ για να σφυρίξουν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Επτά διεθνείς και τρεις μη (Ταβουλαρέας, Αφεντουλίδης, Μητσόπουλος). Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε σήμερα το απόγευμα από...
παράγοντες της ΕΟΚ αλλά και της διαιτησίας και μεταφέρθηκαν «χαρτί και καλαμάρι» στην αξιόπιστη ιστοσελίδα.
Γράφει λοιπόν:
Δέκα είναι όπως όλα δείχνουν ο αριθμός των διαιτητών που θα μπουν στην κληρωτίδα για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος των "αιωνίων" την Κυριακή στο Ελληνικό σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ. Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ έχει αποφασίσει εκτός από τους διεθνείς να βάλει στην κληρωτίδα και κάποιους μη διεθνείς, που έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά επιβραβεύοντας τους με αυτό τον τρόπο για τις επιδόσεις τους. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το μόνο που δεν έχει αποφασίσει είναι αν τελικά θα είναι έξι οι διεθνείς η επτά ώστε να είναι τρεις  τέσσερις οι μη διεθνείς διαιτητές. Οι "σίγουροι" από τους διεθνείς είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς, Αναστόπουλος, Γκόντας, Φούφης, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα γίνει με την τριπλέτα του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Το πιθανότερο είναι Τανατζής και Κορομηλάς να βρεθούν στην κληρωτίδα αν και αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμη, ενώ απίθανο θεωρείται να βρεθεί στην δεκάδα ο Πηλοϊδης..
Σε ότι αφορά τους μη διεθνείς θα είναι πιθανότατα τρεις (Ταβουλαρέας, Μητσόπουλος, Αφεντουλίδης), ενώ εάν μπει και τέταρτος τότε ο Ψαριανός είναι πολύ πιθανό να είναι ένα εξ αυτών που θα μπουν στην κληρωτίδα. Η καινοτομία στην φετινή επιλογή έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΚΕΔ τοποθετεί στην κληρωτίδα και μη διεθνείς διαιτητές που έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν και είναι διαιτητές μεγάλης εμπειρίας, που μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις ενό τόσο σπουδαίου αγώνα.

Δέκα διαιτητές στην κλήρωση (με τρεις μη διεθνείς) Reviewed by THE REFEREES on 10:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.