Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι διαιτητές βρέθηκαν στα Γιάννενα και στην εκδήλωση Νομπελίστα καθηγητή;


Οι αδαείς μπασκετικοί είδαν απλά ως είδηση την αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Νομπελίστα Καθηγητή Harald zur Hausen. Οι γνωρίζοντες διέκριναν μέσα στο πλήθος και δύο ανθρώπους που προέρχονται από τη διαιτητική οικογένεια. Μιλάμε για τους…
Ανδρέα Παπαδόπουλο και Γιώργο Πηλίδη οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη σημαντική αυτή εκδήλωση. Ο Γερμανός Νομπελίστας ήταν αυτός που ανακάλυψε τον ενοχοποιητικό ρόλο των ιών των ανθρωπίνων θηλωμάτων (ΗPV), στην ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Σε μια εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας», χωρίς όμως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποίο δεν άφησαν να πλησιάσει στο πανεπιστήμιο φοιτητές!!!
Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος παρευρέθηκε ως Πρόξενος της Γερμανίας στην Αχαΐα, ενώ ο Γιώργος Πηλίδης είναι καθηγητής στο Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, τμήμα το οποίο αναγόρευσε διδάκτορα τον Harald zur Hausen. Για όσους δεν θυμούνται ο Θεσσαλονικιός παράγοντας συνεργάστηκε με την ΟΔΚΕ υπό την προεδρία του Κώστα Δήμου και συμμετείχε ενεργά σε αρκετές διαιτητικές εκδηλώσεις.
Ο καθηγητής Harald zur Hausen έχει λάβει πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία ενώ είναι επίτιμος διδάκτωρ 12 Πανεπιστημίων, ενώ διακρίνεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα, καθώς μαζί με 21 άλλους νομπελίστες, τον Απρίλιο του 2012, συνέγραψε υπόμνημα για την υποστήριξη της Επιστήμης στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
Ποιοι διαιτητές βρέθηκαν στα Γιάννενα και στην εκδήλωση Νομπελίστα καθηγητή; Reviewed by THE REFEREES on 9:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.