Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την Κυριακή θα ψηρίσουν τη διαιτησία (θάψιμο που θα πέσει)


Ωχ,ωχ,ωχ... Την Κυριακή θα γίνει μια σούπερ συνάντηση που θα συζητηθεί. Θα πέσει αρκετό ...κουτσομπολιό, θα υπάρχει το εθιμοτυπικό "θάψιμο" αλλά και θα συζητηθούν όλα τα θέματα της διαιτησίας... Με άφθονο κρασί, με ποικιλία κρεάτων αλλά και ζωντανή μουσική. Ποιοι;


Μα, οι κριτές της Αθήνας. Μια πρόταση από κάποιο συνάδελφο, λίγη κουβεντούλα στο τέλος της τελευταίας συγκέντρωσης και η φωτιά άναψε. Το γλέντι αποφασίστηκε. Όλα τα υπόλοιπα ήταν λεπτομέρειες που βέβαια σας ανακοινώνουμε.
Το ραντεβού είναι την Κυριακή 3-3-2013 στο "Το 21" (έτσι λέγεται το κέντρο) που βρίσκεται στην Αγίων Αναργύρων 21 στο Ψυρρή στις 13.00.
Ναι δεν κάνετε λάθος  - μεσημέρι Κυριακής είναι - και οι κριτές που θα  έρθουν στο ραντεβού εγγυόμαστε ότι θα διασκεδάσουν με καλό φαγητό, άφθονο κρασί και ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και συνεπώς θα μπορέσουν να βρεθούν εκεί, μόνο όσοι δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα και μάλιστα μέχρι  την Τρίτη 26-2-2013, στους γνωστούς ύποπτους του Δ.Σ.
Η συμμετοχή για τον κάθε κριτή είναι 20 € και περιλαμβάνει:
Σαλάτα & ορεκτικά (ανά τέσσερα άτομα)
 Σαλάτα Φατούς (φρέσκα λαχανικά, λιαστή ντομάτα, σος
βινεκρέτ,αράβικα πιτακια),  Κολοκυθοκεφτέδες, Τυροκροκέτες,
 Παραδοσιακή χορτόπιτα Μονεμβασιάς.
Κυρίως Πιάτο (ανά τέσσερα άτομα)
Ποικιλία κρεάτων
(Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια, λουκάνικα, κοτόπουλο φιλέτο, μπριτζολάκια, συκώτι όλα στα κάρβουνα. Συνοδεύονται με πατάτες τηγανιτές & πιτούλες ψητές.
Επιδόρπιο
Φρούτα εποχής
Κρασί Απεριόριστο.
Την Κυριακή θα ψηρίσουν τη διαιτησία (θάψιμο που θα πέσει) Reviewed by THE REFEREES on 11:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.