Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε κριτική επιτροπή ο Συμεωνίδης!!! (άντε και στη Eurovision...)


Απίστευτο!!! Ο Στέλιος Συμεωνίδης δεν κρίνει και αξιολογεί μόνο τους διαιτητές. Σας αποκαλύπτουμε ότι ο Θεσσαλονικιός παρακολουθεί Βραβεία, ακούει τις συμμετοχές και "διαβάζει" τις προτιμήσεις του κοινού που ψήφισε....
Διαβάστε το κείμενο για να καταλάβετε...
Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο ΝΟΗΣΙΣ και ταυτόχρονα μεταδόθηκαν με live stream μέσω του συνδέσμου του της πλατφόρμας του European School Radio, τα 1α Ραδιοφωνικά Βραβεία Ελλάδος – Κύπρου !!
Ο κόσμος ξεχύλισε το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, ΝΟΗΣΙΣ και απέδειξε ότι το ραδιόφωνο παραμένει η μεγάλη αγάπη και το Νο 1 μέσο επικοινωνίας.
Με εκατοντάδες φιλόδοξους νεαρούς και το βαρύ πυροβολικό της Ραδιοφωνικής Βιομηχανίας, η Τελετή απονομής απέδειξε ότι τα Ραδιοφωνικά Βραβεία μπορούν και πρέπει να γίνουν θεσμός.
Τα 1α Ραδιοφωνικά Βραβεία χαιρέτησαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΝΟΗΣΙΣ κος Ζαχαρίας Σκούρας, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Γενικός Πρόξενος  της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Κωνσταντίνος Ψευδιώτης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Χορτιάτη Πυλαίας κος Γεώργιος Μπαμπαράτσας, ο αντιδήμαρχος Θέρμης κος Στέλιος Κουγιουμτζίδης και εκπρόσωποι των χορηγών CYTA και TETRAGONφορέων !!
Την παρουσίαση λόγω της απουσίας του Γιάννη Ζουγανέλη επιμελήθηκαν η συντονίστρια των Βραβείων κα Τάνυα Κυριακίδου και η δημοσιογράφος Ράνια Χαροπούλου.
Με ένα μεγάλο αριθμό κατηγοριών η Κριτική επιτροπή είχε ένα σημαντικό, λίγο διαφορετικό και πιο πολύπλοκο ρόλο.
Με τιμή και σεβασμό προς τη Ραδιοφωνική Βιομηχανία, η συντονιστική επιτροπή των Βραβείων επιθυμεί να  να  χρησιμοποιηθούν τα Ραδιοφωνικά Βραβεία ως μέτρο και εφαλτήριο για να διασφαλισθεί ότι όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα κρατούν τις υποσχέσεις τους προς τις κοινωνίες που υπηρετούν και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ακροατών !
Σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας, το ΝΟΗΣΙΣ απέδειξε ότι οι πρωτοβουλίες του είναι αναγκαίες και χαιρετίζονται με μεγάλη χαρά.
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής κος Ρόμπερτ Ουίλιαμς, εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ, ο κος Μίλτος Καρατζάς της Δισκογραφικής Final Touch, οι καθηγητές του Πανεπιστημίου, κος Γεώργιος Παπανικολάου, κος κ. Νίκος Τσινίκας, κ. Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, από τον ιατρικό χώρο, η κα Παρή Ράπτη Λύρα, η κα Καλλιόπη Γλύπτη, από τον αθλητικό χώρο ο κος Στέλιος Συμεωνίδης και ο κος Χάρης Παπαγεωργίου και από τον καλλιτεχνικό ο κος Παναγιώτης Μπουγιούρης βρέθηκαν τη Δευτέρα στην κατάμεστη αίθουσα και τίμησαν τους αγαπημένους του κοινού !!      
Το ραδιόφωνο έπαιξε ένα μοναδικό και ταυτόχρονα πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να υπηρετεί ως πηγή   έμπνευσης,  μοναδικής συντροφιάς και ένας εξαιρετικά ζωντανός σύνδεσμος με τα καθημερινά γεγονότα του πλανήτη.

Σε κριτική επιτροπή ο Συμεωνίδης!!! (άντε και στη Eurovision...) Reviewed by THE REFEREES on 11:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.