Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Ένα με το χώμα" μας έκανε η διοίκηση του συνδέσμου Θεσσαλονίκης (τους ευχαριστούμε θερμώς)


Μας την "έπεσε" για δεύτερη φορά η διοίκηση του συνδέσμου Θεσσαλονίκης για δημοσίευμα που αναρτήσαμε και μας ξεκαθάρισε ότι αυτά που γράφουμε είναι αναλήθειες. Μας λένε μάλιστα, ότι έχουμε εκτεθεί και μας ζητάνε επιμόνως να μην...

αναφερόμαστε σε ονόματα από το σύνδεσμο αλλά στο διοικητικό συμβούλιο. Τι τους πείραξε και μας έστειλαν επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 797; Προφανώς επειδή αναφέραμε τα ονόματα του προέδρου Γιώργου Γεωργιάδη και του γενικού γραμματέα Γιώργου Πουρσανίδη, τη στιγμή που η απόφαση είναι ομόφωνη. Δηλαδή, ψήφισαν υπέρ και οι Γιάννης Φούφης, Ανέστης Πανταζής και Γιάννης Στούμπος, αν καταλάβαμε καλώς.
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να το γράψουμε, όπως και δεν έχουμε πρόβλημα να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή της διοίκησης του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, που απ' ότι διαισθανόμαστε συντάχθηκε και στάλθηκε ύστερα από ομόφωνη απόφαση των μελών του δ.σ. Τους ευχαριστούμε θερμώς αλλά προς ενημέρωση, η διοίκηση του συνδέσμου έχει έναν πρόεδρο και έναν γενικό γραμματέα που υπογράφει τις επιστολές κι αυτούς αναφέραμε. Δεν κάναμε δα, ένα τόσο μεγάλο λάθος, πολλώ δε μάλλον δεν αναφέραμε κάποια ανακρίβεια.
Τι μας αναφέρουν κατά γράμμα;

Προς : ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ
Θέμα : «ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ο.Δ.Κ.Ε.»
Αξιότιμοι κύριοι,

Παρά την επιστολή που σας  αποστείλαμε, ότι γράφετε ανακρίβειες  και εκτίθεστε, εσείς συνεχίζεται  να το κάνετε.
Έχουμε να σας πούμε λοιπόν, ότι  την επιστολή προς την Ο.Δ.Κ.Ε. δεν  την έστειλε ο Γεώργιος Γεωργιάδης και ο Γεώργιος Πουρσανίδης. Ο  Γεώργιος Γεωργιάδης και ο Γεώργιο  Πουρσανίδης είναι Πρόεδρος και  Γενικός Γραμματέας αντίστοιχα και  κατά το νόμο υπογράφουν όλα τα εξερχόμενα έγγραφα του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.
Την επιστολή την έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, το οποίο εκπροσωπεί τον αρχαιότερο Σύνδεσμο της Ελλάδος και μάλιστα  την ενέκρινε ομόφωνα (το οποίο σημαίνει, για σας που είστε λάτρες των αριθμών, ψήφοι 7-0),
Εάν λοιπόν θέλετε να αναφέρεστε στο  Σύνδεσμό μας θα σας παρακαλούσαμε  να μην αναφέρεστε ονομαστικά αλλά να λέτε : το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.
Εάν πάλι είστε λάτρες των ονομάτων (που μερικά τα έχετε και ιδιαίτερη συμπάθεια) να αναφέρετε όλα τα ονόματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.
Υ.Γ. Θέλουμε να σας επαναλάβουμε, γιατί μπορεί να το ξεχάσετε, ότι  η συγκεκριμένη απόφαση για την  επιστολή του εγγράφου στην Ο.Δ.Κ.Ε. ήταν ομόφωνη.
Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
"Ένα με το χώμα" μας έκανε η διοίκηση του συνδέσμου Θεσσαλονίκης (τους ευχαριστούμε θερμώς) Reviewed by THE REFEREES on 12:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.