Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τρέξτε πριν είναι αργά (αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους θέλουν να μείνουν διαιτητές)

Ένας μήνας μένει και πρέπει όλοι οι διαιτητές να τρέξουν…
Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις ενεργείας των μελών των συνδέσμων. Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι έως την 30η Ιουνίου 2013, ημερομηνία καταληκτική, θα πρέπει να υποβληθούν στο Σ.Δ.Κ.Μ. οι δηλώσεις ενεργείας των διαιτητών-μελών μας εν ενεργεία και μη, συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς επίσης και με την εξόφληση των συνδρομών της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 και την ετήσια συνδρομή προς τον Σύνδεσμο έτους 2013.
Ειδικότερα:
Για τους εν ενεργεία διαιτητές, οι δηλώσεις τους θα συνοδεύονται από ιατρικές γνωματεύσεις παθολόγου, καρδιολόγου, οφθαλμίατρου, μια φωτογραφία και αντίγραφο του ποινικού μητρώου.
Για τους μη ενεργεία διαιτητές η δήλωση θα συνοδευτεί και από αντίγραφο του ποινικού μητρώου.
Μετά το πέρας της καταληκτικής περιόδου καμία υποβολή δηλώσεως δε θα γίνεται δεκτή και δε θα υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Υ.Γ.: Το αντίγραφό του ποινικού μητρώου εκδίδεται από τα Κ.Ε.Π. μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου και η περάτωση της διαδικασίας διαρκεί από 7 έως 15 ημέρες».
Τρέξτε πριν είναι αργά (αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους θέλουν να μείνουν διαιτητές) Reviewed by THE REFEREES on 10:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.