Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η διαιτησία βρήκε τον Μητσοτάκη της!!! (τι λέει ο Παπαδημητρίου)

Τι σας είπαμε; Ο Κώστας Ρήγας έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Εννοείται ότι θα ζήσει έως τα 120 του, όμως, δεν μιλάμε για τη ζωή του αλλά για τη διαιτησία... Οι συνάδελφοί του ζητούν επιμόνως και χωρίς κανένα προβληματισμό...    

να παραμείνει στη διαιτησία και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του... Κάτι σαν τον επίτιμο (μπρρρ....) Η διοίκηση του συνδέσμου της Αθήνας έστειλε ανακοίνωση και αναφέρει...
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο ΣΕΔΚΑ χαιρετίζει την απόφαση της FIBA να εντάξει στο Hall Of Fame το μέλος και πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνο Ρήγα.
Η απόφασή αυτή αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη διάκριση για τον κ. Ρήγα στην πολυετή παρουσία του στον χώρο της διαιτησίας σε παγκόσμιο επίπεδο και έρχεται ως επιβράβευση των όσων έχει προσφέρει, είτε ως ενεργός διαιτητής, είτε μέσω των διάφορων θέσεων που έχει αναλάβει διεθνώς.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου τού εύχονται να είναι πάντα υγιής και δυνατός και να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό". 
Η διαιτησία βρήκε τον Μητσοτάκη της!!! (τι λέει ο Παπαδημητρίου) Reviewed by THE REFEREES on 2:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.