Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποχώρηση υπαλλήλου από σύνδεσμο!!! (τι λέει το μέλος του συμβουλίου)

Τα "συντροφικά μαχαιρώματα" σε σύνδεσμο προφανώς έφεραν και τα πρώτα θύματα. Τα ...βουβάλια τσακώνονται αλλά τελικά την πληρώνουν τα βατράχια, αφού είχαμε αποχώρηση υπαλλήλου από σύνδεσμο λόγω των όσων τραγελαφικών συμβαίνουν...
Ο λόγος για τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και την αποχώρηση της Χριστίνας λόγω των όσων συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Δείτε και την επιστολή του Γιάννη Φούφη:
Αγαπητοί συνάδελφοι – μέλη του συνδέσμου Θες/νίκης,
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε. Επίσης, επειδή κάποιοι συνάδελφοι μου το ζήτησαν, θα ήθελα να διευκρινίσω τι συνέβη ακριβώς και στην παράγραφο 2α  γίνεται μια αναφορά στο πρόσωπο της γραμματέας του συνδέσμου. 
Το θέμα προέκυψε εξαιτίας της αντιγραφής των κωδικών της εισερχόμενης αλληλογραφίας , για να
μπορούν τα μέλη του Δ.Σ. (όσοι το επιθυμούν) , να παίρνουν αντίγραφο αυτής στο προσωπικό
τους e-mail. Με τον τρόπο αυτό θα επιτυγχάναμε εξοικονόμηση χρόνου και άμεση ενημέρωση – αντίδραση, σε σημαντικά και επείγοντα γεγονότα. 
Ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση από εμένα (ως λάτρης της τεχνολογίας) προς όλους κατά την διάρκεια ενός Δ.Σ., μόνο εγώ ξεκίνησα την διαδικασία αυτή χωρίς όμως να παρακάμψω το καταστατικό και την ιεραρχία του συνδέσμου.  
Επειδή στην πορεία προέκυψαν 2 φορές τέτοια θέματα, δημιουργήθηκε ολόκληρη ιστορία και
κακοπροαίρετη κριτική από τον Πρόεδρο προς το πρόσωπο της Χριστίνας, ότι ΔΗΘΕΝ τους
προαναφερόμενους κωδικούς μου τους έδωσε ΜΥΣΤΙΚΑ η ίδια εις βάρος του συνδέσμου και του
ιδίου προσωπικά. Προφανώς ο Πρόεδρος , εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια,  για αυτό και η διατύπωση – αναφορά στην παράγραφο 2α: 
«διότι ΔΕΝ απέκρυψε στην ουσία γεγονότα ακολουθώντας την πάγια τακτική σας όλα αυτά τα χρόνια, της αδιαφάνειας και της μυστικότητας». Φυσικά, ως όφειλα, στο Δ.Σ. της 24ης Ιανουαρίου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις όμως η ζημιά και η προσβολή ανθρώπων – προσωπικοτήτων είχε γίνει.
 Με την ευκαιρία αυτή και την επικείμενη παραίτησή της, θα ήθελα δημοσίως να πιστοποιήσω ότι η
Χριστίνα υπήρξε το πιο αγνό, τίμιο και ανιδιοτελές πρόσωπο του συνδέσμου. Θα ήθελα επίσης (εάν έχω μερίδιο ευθύνης), παρ’ όλο που προσπάθησα για το αντίθετο, να της ζητήσω δημοσίως συγνώμη για όλη την ιστορία που δημιουργήθηκε και να της ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες γιατί το αξίζει. 
Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους σας….
Γιάννης Φούφης
Αποχώρηση υπαλλήλου από σύνδεσμο!!! (τι λέει το μέλος του συμβουλίου) Reviewed by THE REFEREES on 9:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.