Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλαγιομετωπική επίθεση Άρη - Συμεωνίδη (τι του σέρνουν...)

Επίθεση στον Στέλιο Συμεωνίδη εξαπέλυσαν οι Αρειανοί. Όχι δεν έχουμε εισβολή από άλλον πλανήτη αλλά επίθεση από τους...
φίλους του Άρη στη γνωστή ιστοσελίδα pressaris.gr εις βάρος του συντοπίτη τους και μέλους της ΚΕΔ. Φωνάζουν για το γεγονός ότι ο υιός Συμεωνίδη ορίστηκε από το πατήρ και το ...άγιο πνεύμα της επιτροπής. Μόνο που σ' αυτή την περίπτωση δεν έχουν δίκιο, διότι ο υιός αφενός ανέβηκε φέτος στην Α1 και αφετέρου φεύγει τον Απρίλιο για τον Μανχάιμ ώστε να διεκδικήσει το χρίσμα του διαιτητή. Θα έχουν δίκιο αν φωνάξουν από το νέο πρωτάθλημα και ύστερα και εφόσον ο Συμεωνίδης εμπλέκεται με την Α1... Να τι έγραψε η ιστοσελίδα:
Στον εν Ελλάδι επαγγελματικό αθλητισμό καθημερινά κάτι συμβαίνει για να υπενθυμίζεται σε όλους μας ότι εδώ δεν είναι σαν τις άλλες χώρες. Εδώ είναι… κάτι άλλο. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση της οικογένειας Συμεωνίδη στην ελληνική διαιτησία μπάσκετ.
Ο Στέλιος Συμεωνίδης… senior υπήρξε από τους πιο γνωστούς διαιτητές μπάσκετ, διεθνής, με πολλές συμμετοχές σε τελικούς. Τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Το έργο του δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά αυτοί που τον έχουν ορίσει εκεί, δηλαδή η ομοσπονδία.
Αυτή η ΚΕΔ, λοιπόν, όρισε για την 20η αγωνιστική και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα, διαιτητή τον… Στέλιο Συμεωνίδη junior! Είναι ο γιος του πρώην διαιτητή και νυν μέλος της ΚΕΔ!
Με πιο απλά λόγια: Ο πατέρας όρισε τον γιο να σφυρίξει σε αγώνα! Μπορεί να είναι ο καλύτερος φέρελπις διαιτητής. Δεν το ξέρουμε. Μακάρι να είναι! Δεν μπορεί, όμως, σε μια αρχή του μπάσκετ, ο πατέρας να ορίζει τον γιο του να σφυρίζει σε αγώνες.
Έγινε κι αυτό το άκρως ελληνικό και μπασκετικό!
Πλαγιομετωπική επίθεση Άρη - Συμεωνίδη (τι του σέρνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 12:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.