Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιο το μήνυμα του Βασιλακόπουλου με την ενεργή συμμετοχή του Πιτσίλκα (προς πάσα κατεύθυνση...)

Ο Νίκος Πιτσίλκας λοιπόν, θα ενεργοποιηθεί στην ελληνική διαιτησία μετά το σεμινάριο των εθνικών καθηγητών που θα γίνει στην Κροατία σε λίγο καιρό. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ βεβαίως και γνώριζε το θέμα, αφού είχε λόγο αλλά μας το άφηνε για έκπληξη. Όπως λέγεται το γνώριζαν ελάχιστα άτομα, μεταξύ αυτών και εμείς. Το μήνυμα που έστειλε μέσω του Πιτσίλα είναι...
ότι πρέπει να ξεχάσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες και να προσηλωθούν στη διαιτησία. Πολιτικό ον είναι ο Βασιλακόπουλος και έριξε στην... αρένα της ελληνικής διαιτησίας και τον Λαρισαίο ο οποίος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μέχρι πρότινος με τους:

  1. Γιώργο Βασιλακόπουλο
  2. Κώστα Κορομηλά
  3. Ηλία Καφφέ
Πλέον τα πράγματα αλλάζουν άρδην και οι Κορομηλάς, Καφφές πρέπει να συνεργαστούν με το Νίκο Πιτσίλκα για το καλή της διαιτησίας. Λαρισαίοι  και Βολιώτης επιβάλλεται να διατηρήσουν αγαστή συνεργασία, αν όμως δημιουργηθούν προστριβές τότε κάποιος ή κάποιοι θα εγκαταλείψουν το πλοίο. Το ζητούμενο είναι ένα: Ο Πιτσίλκας μπαίνει στα πόδια του Κορομηλά ή ο Κορομηλάς στα πόδια του Πιτσίλκα. 
ΥΓ. Ο Νίκος Ζαβλανός πάντως, είναι διαχρονική αξία. Ο Αθηναίος θα είναι σίγουρα στην επόμενη ΚΕΔ, διότι το έργο του είναι σημαντικό.     


Ποιο το μήνυμα του Βασιλακόπουλου με την ενεργή συμμετοχή του Πιτσίλκα (προς πάσα κατεύθυνση...) Reviewed by THE REFEREES on 3:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.