Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δύσκολοι καιροί για διαιτητές και παράγοντες!!! (όλα στα φως)

Ενδελεχής θα είναι ο έλεγχος σε διαιτητές και παράγοντες της διαιτησίας από το κράτος για την περίπτωση ξεπλύματος. Να ήταν μόνο αυτό...
Είσαι διαιτητής; Δημοσιογράφος; Έχει φτιάξει ιστοσελίδα; Η εταιρεία σου έχει πάρε δώσε με το δημόσιο; Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Κατέχεις θέση προϊσταμένου; Μήπως ασχολείσαι με το χρηματιστήριο; Εκδίδεις περιοδικό; Είσαι γιατρός σε θέση κλειδί; Η ζωή σου –της γυναίκας σου και των παιδιών σου- μπαίνει στο μικροσκόπιο.
Με το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, αλλάζει πλήρως η διαδικασία υποβολής των περίφημων δηλώσεων πόθεν έσχες. Στη διαδικασία επέρχονται ριζικές αλλαγές:
Η υποβολή θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά
Όποιος δεν υποβάλλει δήλωση ή υποβάλλει ψευδή δήλωση, εκτός από ποινή φυλάκισης θα κινδυνεύει και με πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Εκτός από το παραδοσιακό πόθεν έσχες το οποίο υπέβαλαν μέχρι σήμερα οι υπόχρεοι θα υποβάλλεται και ένα καινούργιο έντυπο το οποίο θα καλείται δήλωση οικονομικών συμφερόντων. Ποιο θα είναι το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης; Δείτε την είδηση. 
Δύσκολοι καιροί για διαιτητές και παράγοντες!!! (όλα στα φως) Reviewed by THE REFEREES on 6:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.