Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καταδικάστηκε ο Παπαθεοδώρου αλλά αθωώθηκαν οι έμποροι της Μανωλάδας!!! (μέγα λάθος Παπαθεοδώρου)

Τι γίνεται με τον Παπαθεοδώρου; Τον Ηλία βεβαίως - βεβαίως, τον προπονητή της εθνικής εφήβων που τα "έριξε" στον Κόνιαρη. Φεύγει από την εθνική;Κοιτάξτε, σοβαροί να είμαστε τώρα. Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ήταν μια συνηθισμένη, εν θερμώ, ενέργεια ενός προπονητή σ' έναν παίκτη. Θέλετε να την πούμε υπερβολική, τη λέμε. Μόνο που συμβαίνει συχνά και σε προπόνηση και σε αγώνα. Μη γελιόμαστε, δεν ήρθαμε από τον Άρη. 
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αναμίχθηκε ο Παναθηναϊκός. Αν ο Κόνιαρης ήταν του Ίκαρου ή του Ηλυσιακού, δεν θα άνοιγε μύτη. Αυτοί που έγραψαν ή έλεγαν ότι αν η συμπεριφορά ενός προπονητή ήταν παρόμοια μ' αυτή του Παπαθεοδώρου προς το γιο τους, θα όρμαγαν, είναι παραμυθατζήδες. Η υποκρισία και η εκδούλευση περισσεύει. Κανείς δεν θα έκανε τίποτα, μην τρώτε παραμύθι. Μέγα λάθος ήταν του Παπαθεοδώρου που έκανε παρατηρήσεις στον παίκτη. Διότι, είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Μέγα λάθος. Όπως μέγα λάθος είναι να μην δίνει χρόνο συμμετοχής σε καλαθοσφαιριστές μεγάλων ομάδων. Είπαμε, ας έβρισκε τον Μουράτο των Αγίων Αναργύρων ή τον Τολιόπουλο του Ικάρου.   
ΥΓ1. Η δεύτερη ατυχία του Παπαθεοδώρου, του Ηλία, ήταν ότι έκανε έντονες παρατηρήσεις σε πράσινο παίκτη. Βέβαια, έχει μια ακόμα ατυχία, αλλά δεν αφορά τον ίδιο. 
Καταδικάστηκε ο Παπαθεοδώρου αλλά αθωώθηκαν οι έμποροι της Μανωλάδας!!! (μέγα λάθος Παπαθεοδώρου) Reviewed by THE REFEREES on 6:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.