Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στο αυτόφωρο και με ...ισόβια δεσμά κινδύνεύουν οι διαιτητές (εμείς θα τους πηγαίνουμε σοκολάτες)

Σας το είπαμε εξ αρχής ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ματσάκι... Σκούζουν οι παράγοντες...
της  Λιβαδειάς για τις αποφάσεις των διαιτητών, οι οποίες σύμφωνα με τις επισημάνσεις τους, δεν είναι δίκαιες και ίσες προς κάθε ομάδα. Και δηλώνουν ότι εφεξής θα ακολουθήσει την νομική οδό! Απλό είναι.... Όποιος ρέφερι δεν σφυρίζει σωστά, θα περνάει αυτόφωρο, θα φυλακίζεται και θα πέφτει στην πυρά... Η ασυλία τελείωσε...
Αν δεν μας πιστεύετε εμάς, δείτε και την ανακοίνωση:
"Δεν συνηθίζουμε να εντυπωσιάζουμε μέσω στομφωδών ανακοινώσεων προς τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και έχουμε αποδείξει έως σήμερα ότι σεβόμαστε σαν σύλλογος τις “κεφαλές” της διοίκησης και της διαιτησίας της ΕΟΚ. Όμως η υπομονή μας για τις φετινές τραγελαφικές αποφάσεις εις βάρος της ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στην πρώτη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας από την πλευρά της διαιτησίας έχει τελειώσει.
Η ταπείνωση των αθλητών, των φιλάθλων και της Διοίκησης της ομάδας της πόλης μας από τις λανθασμένες αποφάσεις των αρχόντων των αγώνων διαιτητών εναντίον μας είναι εκτός ορίων έως σήμερα, ανεπίτρεπτες. Δικαιούμαστε και θέλουμε από τον εκτός έδρας αγώνας μας το Σάββατο 22-11-2014 με τον ΑΕΤΟ να δούμε το αυτονόητο.
Δίκαιη και αμερόληπτη διαιτησία από εδώ και στο εξής μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε πολύ καλά όπως και όλα τα συμμετέχοντα σωματεία ποιο είναι το δίκαιο και ποιο το άδικο. Δεν θα ανεχθούμε άλλο το άδικο. Διαφορετικά θα αντιδράσουμε ΝΟΜΙΜΑ και απρόβλεπτα για κάποιους λίγους".
Στο αυτόφωρο και με ...ισόβια δεσμά κινδύνεύουν οι διαιτητές (εμείς θα τους πηγαίνουμε σοκολάτες) Reviewed by THE REFEREES on 10:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.