Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με το "σεις" και με το "σας" η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ! (σιγά θα σκιστεί κανένα καλτσόν...)

Την περιμέναμε πως και πως και τελικά τη διαβάσαμε πριν από λίγη ώρα την ανακοίνωση της ΟΔΚΕ για την τραγελαφική απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναφορικά με τη συνέχιση του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση απ' ότι είδαμε είναι.,.
μαλθακή, χωρίς νεύρο, χωρίς να περνάει στην επίθεση. Οι διαιτητές δεν μπορούν και δεν πρέπει να πηγαίνουν στους αγώνες γνωρίζοντας ότι θα σακατευτούν στους αγώνες από ανεγκέφαλους που πετάνε αντικείμενα στα κεφάλια αυτών αλλά και των παικτών.
Αγγαρεία λες και κάνει η διοίκηση της ΟΔΚΕ στη σύνταξη της ανακοίνωσης, που περιγράφει τι συμβαίνει στους αγώνες. Ή μήπως θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις; Τι γράφει;
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ σέβεται κάθε απόφαση δικαστηρίου και εν προκειμένω του ΑΣΕΑΔ, αλλά  ας μας επιτραπεί σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ να πούμε ότι το κλίμα και οι συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες διεξάγεται ένας αγώνας,  δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές από ένα δικαστήριο αλλά ούτε μπορούν να αναπαραχθούν πλήρως σε μία του αίθουσα.
Οι διαιτητές ενός αγώνα είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και γνωρίζουν καλύτερα από όλους , για το πότε πρέπει να διακοπεί ένας αγώνας καλαθοσφαίρισης διότι έχουν επιμορφωθεί κατάλληλα για αυτό στα ετήσια  σεμινάριά μας. Γνωρίζουν πολύ καλά  πως πρέπει κάτω από δύσκολες συνθήκες να λειτουργούν με τα κατάλληλα αντανακλαστικά για να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα και των φιλάθλων και των αθλητών αλλά και των ιδίων.
Με το "σεις" και με το "σας" η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ! (σιγά θα σκιστεί κανένα καλτσόν...) Reviewed by THE REFEREES on 9:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.