Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι χορηγίες της ΟΔΚΕ και τα σοβαρά ερωτήματα που τίθενται!!!

Η διοίκηση της ΟΔΚΕ έβαλε στην κωλότσεπη (ουδεμία σχέση με την ...κωλοτούμπα) δύο διαφημίσεις, η μία με καφετέρια και η άλλη με μπανάνες. Έφθασε η στιγμή που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα ανακοίνωνε πόσα; χρήματα θα μπουν στο ταμείο αλλά μάλλον ουδείς ικανοποιήθηκε. Γιατί;
Από τις δύο εταιρίες στο ταμείο της ΟΔΚΕ θα μπουν 18.000 ευρώ, ενώ δύο χιλιάδες ευρώ θα πάρει και ο Σπύρος Τσούντσουρας ως πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών μπάσκετ με καρότσι. Πολλοί έθεσαν τρία βασικά ζητήματα:
1) Τα χρήματα είναι λίγα για διαφήμιση σε τηλεοπτικούς αγώνες και θα το εξηγήσουμε οσονούπω αυτό. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για MIKEL και DOLE που είναι δύο μεγαθήρια και πληρώνουν αδρά για διαφήμιση.
2) Το σωστό θα ήταν ως ομοσπονδία και για τέτοια μικροποσά, να το ανακοίνωνε στον Τύπο, ζητώντας να προσέλθουν όσοι θέλουν να διαφημιστούν με ένα τέτοιο ποσό. Με τον τρόπο αυτό το μυαλό των κακοπροαίρετων δεν θα βάδιζε σε περίεργα μονοπάτια.
3) Η ΟΔΚΕ πρέπει να δημιουργήσει ταμείο αλληλοβοήθειας των διαιτητών, όπου θα έμπαινε όλο το ποσό μέσα προκειμένου να δοθεί σε διαιτητές που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη. Που είναι άνεργοι, που τα φέρνουν δύσκολα "βόλτα", αλλά και σε πολύτεκνους κλπ. Γι' αυτό και Αλέκος Δημόπουλος γκρινιάζει συνεχώς με τα τα υψηλότατα ποσά που φεύγουν για μετακινήσεις του προέδρου της ΟΔΚΕ στην Αθήνα.
      
Οι χορηγίες της ΟΔΚΕ και τα σοβαρά ερωτήματα που τίθενται!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.