Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - σοκ!!! Οι διαιτητικές αναμνήσεις μας "ξύπνησαν"...

Είδαμε μια φωτογραφία που μας "ξύπνησε" όλες τις διαιτητικές αναμνήσεις μας. Όταν πρωτοξεκινούσαμε να ασχολούμαστε με το ...μαγικό χώρο της διαιτησίας, πριν από δύο και βάλε δεκαετίες, συναντήσαμε προσωπικότητες και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις μαζί τους. Αυτοί βέβαια δεν ήταν παράγοντες διαιτησίας και δεν "κυβερνούσαν" το χώρο, όμως δεν έχει καμία σημασία. Οι περισσότεροι δεν έχουν αλλοιωθεί από την εξουσία. Είδαμε λοιπόν, μια σοκαριστική φωτογραφία από διαιτητές κάνει ...μπάμ.

Παλιές δόξες της ελληνικής διαιτησίας διαιτήτευσαν τον χθεσινό αγώνα της εθνικής βετεράνων μπάσκετ με τη Μικτή Βόλου-Λάρισας για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου. Αναφερόμαστε στους Κώστα Κορομηλά, Χρήστος Μαστραφτσή και Γιώργο Μιναρετζόπουλο οι οποίοι ήταν οι διαιτητές του αγώνα. Οι δύο πρώτοι ήταν διεθνείς και πρωτοκλασάτοι και ο τρίτος σφύριξε αξιόλογα στην Α1. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, που μετείχε μέχρι το πρωτάθλημα της Β' εθνικής.
ΥΓ. Δυσάρεστο γεγονός ήταν η απουσία του Αλέκου Μεταφτσή, ενός ακόμα Βολιώτη που τίμησε την πατρίδα του και πρόσφερε στο χώρο της διαιτησίας, σφυρίζοντας παιχνίδια της Α1. Δείτε και τη φωτογραφία...
Φωτογραφία - σοκ!!! Οι διαιτητικές αναμνήσεις μας "ξύπνησαν"... Reviewed by THE REFEREES on 11:34 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.