Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι διαιτητές και οι κριτές είναι πάντα αρωγοί

Οι διαιτητές και οι κριτές είναι πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση και συμμετέχουν δίχως δεύτερη κουβέντα....

Με έναν μεγάλο αγώνα μπάσκετ συμμετέχει ο αθλητικός τομέας του Δήμου Βόλου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , αφού στις 28 Δεκεμβρίου και ωρα 20.00 στο Κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας , θα διεξαχθεί η συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Βετεράνων και της Μικτής Θεσσαλίας , με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης , ο γνωστός ¨ξανθός” θα έχει στη διάθεση του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επι πολλά χρόνια, είτε με τις ομάδες τους, είτε με την Εθνικές μας ομάδες.
Κώστας Τσαρτσαρής , Ευθύμης Ρεντζιας , Δήμος Ντικούδης , Νάσος Γαλακτερός , Γιώργος Σιγάλας , Γιάννης Γιαννούλης , Χρήστος Κωνσταντινίδης , Χρήστος Χριστοδούλου , Γιώργος Χρυσανθόπουλος , Γιώργος Μασλαρινός , Κακιούσης Λευτέρης καθώς και ο γνωστός σε όλους μας Μπάνε Πρέλιεβιτς μαζί με τους Βολιώτες Νίκο Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη συνθέτουν την ομάδα που θα θαυμάσουμε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου .
Για τον σκοπό της εκδήλωσης που είναι η οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια που τιμώνται 3 ευρώ και έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα. Εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ (24210 71770) , από το Ορφανοτροφείο Βόλου (24210 23264) ενώ καλούμε και τις επιχειρήσεις να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης αγοράζοντας ποσότητα εισιτήριων. 
Οι διαιτητές και οι κριτές είναι πάντα αρωγοί Reviewed by THE REFEREES on 3:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.