Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την "πλήρωσε" ο Παπαθεοδώρου τη νύφη!!! (όλοι οι άλλοι βγήκαν λευκές περιστερές...)

Οκ, για όλα τα δεινά στο ματς Κηφισιά - Απόλλωνας ευθύνονται ο Παπαθεοδώρου και δύο - τρεις οπαδοί που όρμησαν στους διαιτητές και ιδιαίτερα στον Σχινά. Όλοι οι άλλοι είναι λευκές περιστερές και δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Ούτε έβριζαν έξω από τα αποδυτήρια, επειδή δεν τους άφηναν να μπουν οι ρέφερις, ούτε έκαναν δηλώσεις για τους "γκρι", ούτε τίποτα... Ο τεχνικός δημιούργησε όλα τα προβλήματα!!!
Τι να πούμε πλέον; Είναι δυνατό να εξαντλείται η αυστηρότητα στον Παπαθεοδώρου και όχι στους ηθικούς αυτουργούς;
1. Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:
α) για φραστική επίθεση (ύβρεις) των φιλάθλων της σε βάρος του β΄ και γ΄ διαιτητή του αγώνα, πρόστιμο 1.200,00€ και 
β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ της 20-12-2014. 
2. Επιβάλλεται στον κ. Ηλία Παπαθεοδώρου Προπονητή της A.E.N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00 € για τον ως άνω αγώνα. 
3. Απαλλάσσεται η Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για πρόκληση επεισοδίων στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου μετά την λήξη του αγώνα για τον ως άνω αγώνα.
Την "πλήρωσε" ο Παπαθεοδώρου τη νύφη!!! (όλοι οι άλλοι βγήκαν λευκές περιστερές...) Reviewed by THE REFEREES on 3:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.