Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκαλυπτικός διάλογος: Η μεταμέλεια του Ηλία Καφφέ και η απάντηση του Βασιλακόπουλου!!! ("πρόεδρε σε παραπλάνησαν" του είπε)

Στην ...έδρα του έπαιζε ο Ηλίας Καφφές και περίμενε με αγωνία τον Βασιλακόπουλο στη Λάρισα για να παίξει καλή μπάλα. Είχε σύμμαχο, από τη μία, τον πρόεδρο της τοπικής ένωσης που είναι κολλητός του και έπαιξε ειδικό ρόλο και από την άλλη, τον Γιωργάκη (ένας είναι ο Γιωργάκης) τον οποίο θα υποστηρίξει στις εκλογές. Ο Καφφές κάθισε δίπλα στον Βασιλακόπουλο στο δείπνο και είπε στον πρόεδρο της ΕΟΚ ότι δημιουργήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση!!! Συγκεκριμένα ανέφερε...
ότι πήγαινε στον Ανδριανό για να δημιουργηθεί ένα καλό νομοσχέδιο για την ΕΟΚ και όχι αυτό το έκτρωμα, ότι για όλα ευθύνονται ο Νίκος Ζαβλανός και οι Γκρίζοι Λύκοι, ότι θα είναι στο πλευρό του ό,τι και να γίνει και βέβαια, ότι δεν έχει φιλοδοξίες για υπερ-πρόεδρος.
"Πρόεδρε, σε παραπλάνησαν οι συνεργάτες σου..." ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί και τον Τάκη Τσαγκρώνη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Κορομηλά ο οποίος κάθισε ακριβώς απέναντι στο τραπέζι. Με τον Βολιώτη άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. "Εγώ πήγα να κάνω το καλό για την ομοσπονδία, που να περίμενα ότι θα έβγαινε τέτοιο νομοσχέδιο" του είπε και συνέχισε: "Εσύ είσαι για μένα μια κορυφαία προσωπικότητα. Είναι δυνατό να σου έκανα κακό; Όταν μου τηλεφώνησε ο Ζαβλανός του είπα ότι τρώω με τον Ανδριανό, αλλά εννοούσα τον Παυλόπουλο. Κι αυτός σου είπε ότι ήμουν με τον υφυπουργό..."
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος το μόνο που του είπε ήταν ότι κακώς πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία στο θέμα του νομοσχεδίου. Η συζήτηση κύλησε ομαλά, αν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ έδειξε να είναι ενοχλημένος με τα όσα έγιναν. Του διευκρίνισε ωστόσο, ότι δεν κρατάει κακία.   
Αποκαλυπτικός διάλογος: Η μεταμέλεια του Ηλία Καφφέ και η απάντηση του Βασιλακόπουλου!!! ("πρόεδρε σε παραπλάνησαν" του είπε) Reviewed by THE REFEREES on 9:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.