Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιους "καρφώνει" ο Καφφές στην ανακοίνωσή του; (έχει κάνει c(l)opy paste από τους Γκρίζους Λύκους!!!)

Όχι, να παινέψουμε τα γένια μας αλλά είμαστε απόλυτα αξιόπιστοι και αποκαλυπτικοί. Δεν βάζουμε παραπάνω ούτε ένα "και..." και πάντα προσπαθούμε να αποδίδουμε τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώστε εύκολα από την ανακοίνωση του Καφφέ, την οποία και δημοσιεύσαμε. C(l)opy paste έκανε ο μπαγάσας ο Λιάκος, αφού πήρε όσα γράψαμε και τα έκανε ανακοίνωση!!! Και ούτε μια παραπομπή...
Θα ξεκινήσουμε μια - μία παράγραφο στην ανακοίνωση της ΟΔΚΕ για να καταλάβετε ότι ο Καφφές έχει κάνει λογοκλοπή από τους Γκρίζους Λύκους. Λοιπόν, σημειώστε... Γράφει ο Λιάκος:
Για τον κορυφαίο σήμερα Ευρωπαίο διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Χρήστο Χριστοδούλου, μια σπάνια προσωπικότητα του χώρου μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται  με ιδιαίτερο σεβασμό όπως και όλοι οι διεθνείς διαιτητές που τιμούν το χώρο μας στο εξωτερικό. Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται δυστυχείς που οι διαιτητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην σημερινή ΟΔΚΕ υπάρχουν μόνο έντιμα και ηθικά άτομα που η μόνη τους έγνοια είναι πως θα υπηρετήσουν καλύτερα τον Έλληνα διαιτητή και πως η Ελληνική διαιτησία θα παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας πυραμίδας. Όσο και αν φωνασκούν και συκοφαντούν κάποιοι εμείς θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στις αρχές μας μέχρι τέλους. 

Ποιον καρφώνει; Τον Κώστα Κορομηλά...
Γιατί: Για την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του Πατρινού και λίγο - πολύ τον έβγαλε ψεύτη!
Πότε το έγραψαν οι Λύκοι: Αμέσως μετά το σεμινάριο και με τον τίτλου "Λες αναλήθειες και έπεσες σε λούμπα..." (τι είπε παράγοντας διαιτησίας σε κορυφαίο διαιτητή!!!)
Ποιους "καρφώνει" ο Καφφές στην ανακοίνωσή του; (έχει κάνει c(l)opy paste από τους Γκρίζους Λύκους!!!) Reviewed by THE REFEREES on 2:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.