Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι είδαμε στη μηνιαία συγκέντρωση μεγάλου συνδέσμου... (γιατί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η επιστολή Παντελίδη;)

Μυστικό κρατήθηκε σε σύνδεσμο το ηλεκτρονικό μήνυμα του Κυριάκου Παντελίδη, προέδρου του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, που ζητάει γενική συνέλευση στην ΟΔΚΕ; Διότι, όταν ζητήθηκε από τα μέλη διοικητικού συμβουλίου να το φανερώσουν, αυτοί δεν τον έκαναν!
Απλά έπρεπε πρώτα να πρωτοκολληθεί στο σύνδεσμο Αττικής και στη συνέχεια θα ερχόταν σε κοινή θέα. Ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Ντάβαρης ύστερα από αίτημα του αντιπροέδρου της ΟΔΚΕ Λευτέρη Ντίνου, ανέφερε ότι δεν μπορούσε να το διαβάσει στη μηνιαία συγκέντρωση επειδή δεν είχε μπει ακόμα στα εισερχόμενα.
Στη συγκέντρωση επίσης, ο Βορεάδης ρώτησε αν έχουν μπει στο ταμείο τα χρήματα που παρακρατεί η ΕΣΚΑ από τα τουρνουά, ενώ ήταν εκεί και ο Νίκος Ζαβλανός εμφανώς ήρεμος και πράος συγκριτικά με την προηγούμενη φορά.
Εκεί ήταν και ο Λευτέρης Ντίνος ύστερα από απουσία δύο - τριών συγκεντρώσεων ενώ συζητήθηκε η ενεργοποίηση των Βιδάλη και Αφεντουλίδη στην ΚΕΔ 
Τι είδαμε στη μηνιαία συγκέντρωση μεγάλου συνδέσμου... (γιατί δεν δόθηκε στη δημοσιότητα η επιστολή Παντελίδη;) Reviewed by THE REFEREES on 9:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.