Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εμπρηστική επιστολή Παντελίδη σε Καφφέ!!! (θα κάνεις αποκαλύψεις στη ΓΣ, δηλαδή, κατά τον Δεκέμβρη του 2015...)

"Φωτιά" στην ΟΔΚΕ βάζει ο Κυριάκος Παντελίδης με το έγγραφο που έστειλε στον Ηλία Καφφέ. Τον εγκαλεί στη τάξη, του ζητάει να μην ειρωνεύεται και κυρίως του ξεκαθαρίζει ότι είναι στη διάθεσή του για να του καταθέσει επ' ακριβώς τις λεπτομέρειες της παρέμβασης παράγοντα ή και παραγόντων της ομοσπονδίας στα εσωτερικά του συνδέσμου...
 Ως Σύνδεσμος διαβάσαμε το σχετικό έγγραφο σας και το Δ.Σ. του ΣΔΚΑΣΕ και έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:
· Είμαστε πάντα ως Σύνδεσμος στην Διάθεση της Ομοσπονδίας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται για οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση του Συνδέσμου μας. 
· Αν πραγματικά κάποιος θέλει να μάθει να πληροφορηθεί καλόπιστα για τις θέσεις μας μπορεί να μας ερωτήσει με έγγραφο. Αλλά δυστυχώς στο έγγραφο σας και να θέλαμε να παραβλέψουμε την λέξη «εξηγήσεις» μας θλίβει και μας εξοργίζει το ότι ήδη έχετε χαρακτηρίσει και άρα αποφασίσει με την λέξη «δήθεν» πριν την πρόταση της τοποθέτησης μας που θέλετε να σας εξηγήσουμε. 
· Φυσικά και ο Σύνδεσμος μας όπως και κάθε Σύνδεσμος ή Ομοσπονδία εκπροσωπείται όπου χρειάζεται με την φυσική του παρουσία  από τον Πρόεδρο ή τον νόμιμο αντικαταστάτη του.  Με το συγκεκριμένο έγγραφο καλείται προσωπικά τον Πρόεδρο μας να σας δώσει γραπτές εξηγήσεις. Αν πραγματικά θέλατε  ο Πρόεδρος μας (η ο νόμιμος αντικαταστάτης του) να σας δώσουν οποιαδήποτε εξήγηση θα το κάνουμε με ιδιαίτερη χαρά στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση  όταν την ορίσετε , άλλωστε τα αναφερόμενα της επιστολής που σας έχουν αποστείλει οι 21 Σύνδεσμοι  τους αντιπροσωπεύουν πλήρως . Αλλά κανένα έγγραφο δεν είναι προσωπικό. Λυπούμαστε το ότι προσωποποιείτε την διαδικασία – προβληματισμός  και πάλι μας κάνει να σκεπτόμαστε αν πραγματικά θέλετε ειλικρινή ενημέρωση.
Μετά τα προαναφερόμενα σας γνωρίζουμε ότι πλέον για το συγκεκριμένο θέμα όσο και να είχαμε την καλή θέληση και με το ύφος της Ομοσπονδίας αλλά και το χαρακτηρισμό της <<ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ>> μας με την λέξη «ΔΗΘΕΝ» για οποιαδήποτε περεταίρω τοποθέτηση μας και ενέργεια θα αποφασίσει η Γ.Σ. της Ομοσπονδίας . 

Εμπρηστική επιστολή Παντελίδη σε Καφφέ!!! (θα κάνεις αποκαλύψεις στη ΓΣ, δηλαδή, κατά τον Δεκέμβρη του 2015...) Reviewed by THE REFEREES on 11:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.