Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ!!! Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχουν ...φελλοί, μπακάληδες και ρουφιανοχαφιέδες!!! (ήμαρτον...)

Μισό λεπτό... Υπάρχουν στον ΕΣΑΚΕ πολλοί «φελλοί», παραγοντίσκοι, ερασιτέχνες και «μπακάληδες» με την κακή έννοια, και αρκετοί ρουφιανοχαφιέδες που γλύφουν και θα γλύφουν μέχρι να τους τελειώσει το σάλιο; Ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Κι όμως υπάρχουν...
Σύμφωνα με τον πρώην υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ της ΚΑΕ Κολοσσός επί προεδρίας Γιαννά, Μιχάλης Μπακίρης, Διαβάστε τι λέει:
«Πριν από λίγο καιρό τελείωσε ένα σημαντικό κεφάλαιο της επαγγελματικής μου ζωής. Πέντε χρόνια στον ΕΣΑΚΕ, έχω να θυμάμαι μόνο ωραία πράγματα.

Προσπαθήσαμε και πετύχαμε να γίνουν αρκετές ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Συγχρόνως, όμως, προτάσεις με ιδέες για τη βελτίωση αυτού του μοναδικού αθλήματος που όλοι αγαπάμε, δεν προχώρησαν ποτέ.

Δυστυχώς, η έκφραση "πότε θα καταλάβεις ότι δεν δουλεύεις στο ΝΒΑ" θα με στοιχειώνει για πάντα.

Προτάσεις ανάμεσα σε άλλες, όπως διοργάνωση Summer League για ανάδειξη ταλέντων με εβδομαδιαία συμβόλαια και option αγοράς από τις ΚΑΕ, FREE press του ΕΣΑΚΕ υπό τη δημοσιογραφική ομάδα του γραφείου Τύπου του για προβολή θεμάτων, χορηγών και ενεργειών της Λίγκας και των ΚΑΕ, All Star Game κοντά στα Χριστούγεννα για αναβάθμιση και ανάδειξη του γιορτινού του χαρακτήρα, κεντρικοποίηση του ticketing για λόγους ασφαλείας και οικονομικής διαφάνειας, εφαρμογή ενός είδους salary cup για αύξηση της ανταγωνιστικότητας και πολλά άλλα είναι κατατεθειμένα και τα αρχεία που τα αναφέρουν είναι ανοικτά στον υπολογιστή του γραφείου μου στον ΕΣΑΚΕ.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια δούλεψα με άψογους συναδέλφους και είχα την τύχη να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους του αθλήματος, προέδρους, γενικούς διευθυντές που "ιδρώνουν" τη φανέλα με τη δουλειά τους, σημαντικές «πένες» της δημοσιογραφίας, απλήρωτους εργαζόμενους στις ΚΑΕ να δουλεύουν μόνο και μόνο γιατί αγαπάνε τις ομάδες τους, και βέβαια επαγγελματίες μαρκετίστες που συνεργαστήκαμε άψογα.

Δυστυχώς, όμως, μέσα στο χώρο υπάρχουν και πολλοί «φελλοί», παραγοντίσκοι, ερασιτέχνες και «μπακάληδες» με την κακή έννοια, και αρκετοί ρουφιανοχαφιέδες που γλύφουν και θα γλύφουν μέχρι να τους τελειώσει το σάλιο.

Κρατάω μόνο τα καλά και προχωράω παρακάτω. Ευχαριστώ όλους όσους δουλέψαμε μαζί. Με τους επαγγελματίες και τους οραματιστές θα ξαναβρεθούμε σίγουρα κάποτε.

Για τους υπόλοιπους καληνύχτα και καλή τύχη».
ΣΟΚ!!! Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχουν ...φελλοί, μπακάληδες και ρουφιανοχαφιέδες!!! (ήμαρτον...) Reviewed by THE REFEREES on 2:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.