Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα (δωρεάν) διαφήμιση έκανε ο Καφφές στους Γκρίζους Λύκους!!!

Όπως θα γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, εμείς κάνουμε ρεπορτάζ που στηρίζονται σε στοιχεία και αποδείξεις. Δεν γράφουμε τίποτα παραπάνω. Και ένα ακόμα αποκλειστικό θέμα που βγάλαμε είναι βασισμένο σε επίσημα έγγραφα. Επειδή λοιπόν μας διαβάζουν εκατοντάδες άτομα καθημερινά και γνωρίζουν ότι είμαστε αξιόπιστοι, ο Ηλίας Καφφές έκρινε σκόπιμο να μας συμπεριλάβει...
στην επιστολή που έστειλε στην ΕΟΚ για το περίφημο θέμα της σχολής καθηγητών διαιτησίας. Προφανώς και τα "έχασε" από το αποκλειστικούλι μας και προσπαθεί τώρα να επιτεθεί στην ομοσπονδία, διότι νοιώθει υπόλογος στους υποψήφιους καθηγητές διαιτησίας που παρακολούθησαν τη σχολή. Είναι υπεύθυνος που 20 άνθρωποι της διαιτησίας έχουν μπει στη μέση, μεταξύ της ΕΟΚ και της ΟΔΚΕ, που θα χάσουν τις υπεύθυνες θέσεις που έχουν. Και μιλάμε για σοβαρά και αξιόπιστα άτομα όπως είναι οι Κουκουλεκίδης, Μπακάλης, Κόκκορης, Κουνελές κλπ.
Σήμερα λοιπόν, έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ και αναφέρεται στη χάρη μας για ακόμα μια φορά:
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον πλέον αδαή, όλα όσα έγιναν στη σχολή καθηγητών
διαιτησίας στη Λάρισα ήταν σύννομα καθ όλη την διαδικασία, διαφανή και νόμιμα. Όσα
διοχετεύονται στον «αγαπημένο» ιστότοπο της ΚΕΔ-ΕΟΚ, αγγίζουν τα όρια της φαντασίας
και των ευσεβών πόθων κάποιων. Έχει χαθεί όμως προ πολλού η απαιτούμενη
σοβαρότητα, αντικειμενικότητα και ευπρέπεια. Σας αναφέρουμε δυο τέτοιους τίτλους:
15-6-2015 Απίστευτο! Παράνομη βγάζουν την σχολή καθηγητών διαιτησίας της Λάρισας.
17-6-2015 Πλήρης επιβεβαίωση: Ως μη γενόμενη η σχολή της Λάρισας ! (το λέει και το
έγγραφο της FIBA που στάλθηκε σήμερα).
Τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια, όπως και τους υπόλοιπους φίλους μας μέσα στο ΔΣ της ΟΔΚΕ. Μόνο που πρέπει να θυμάται που και που ο Λιάκος ότι όταν ο ίδιος, ο Κώστας Κορομηλάς και Νίκος Ζαβλανός ήταν μια παρεούλα και έκαναν ό,τι ήθελαν στο χώρο της διαιτησίας, οι Γκρίζοι Λύκοι δεν σταμάτησαν να ασκούν κριτική. Όταν ο Λιάκος, όπως και ο γενικός γραμματέας Νίκος Ιωάννου προσφωνούσαν "πατέρα" και "παγκόσμια προσωπικότητα" τον Βασιλακόπουλο επειδή τους έκανε όλες τις χάρες και τους επέτρεπε παράτυπα να ορίζονται κομισάριοι τα μέλη της ΟΔΚΕ, οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν απέναντί τους.
Και δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική τώρα που τα "έσπασε" με την πλευρά του Βασιλακόπουλου και έχει βρει καταφύγιο, έχει βρει "ζεστασιά" στην αντίπαλη πλευρά. Ούτε βέβαια, θα σταματήσουμε όταν κάποια στιγμή στο μέλλον τα ξαναβρεί με τον Βασιλακόπουλο και τους Κορομηλά, Ζαβλανό (γίνονται αυτά τα πράγματα;), όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει ο Κώστας Ρήγας. Ο οποίος έβριζε πριν από μήνες τον Καφφέ και τώρα τον υψώνει στα χέρια.
Νέα (δωρεάν) διαφήμιση έκανε ο Καφφές στους Γκρίζους Λύκους!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.