Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Για γέλια και για κλάματα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ! (μια περίεργη ιστορία...)

Μια άκρως περίεργη ιστορία συνέβη στο ματς Φάρος - Λαύριο με περίεργες προεκτάσεις και σίγουρα, με μπόλικη δόση από τον πόλεμο της ΟΔΚΕ με την ΕΟΚ. Φαίνεται ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους, αλλά κυρίως για τα βατράχια που βλέπουν τα βουβάλια να χτυπιούνται.
Συμβούλεψαν τους Πειραιώτες κριτές να δημιουργήσουν θέμα στο ματς του Φάρου και εκεί βρέθηκαν η πρόεδρος, η γενική γραμματέας και το μέλος του συμβουλίου του συνδέσμου των νοτίων προαστίων ζητώντας να παίξουν αυτοί ως οι νόμιμα ορισμένοι και όχι, αυτοί της Αττικής. Επικράτησε μπάχαλο στον αγώνα, με τον Τάκη Σταύρου να προσπαθεί να μάθει ποιοι είναι οι νόμιμα ορισμένοι.
Τελικά, διαπιστώθηκε ότι η ΚΕΔ είχε ορίσει αυτούς της Αττικής αλλά οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν. Πήραν τηλέφωνο τον Παλλάτο, που πήρε τον Τσαγκρώνη, που έπαιρνε τον Σταύρου!!! "Σε παίρνει ο Τσαγκρώνης, γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο..." φώναζαν οι Πειραιώτες την ώρα του αγώνα στον κομισάριο και έπεσαν και οι σχετικές κατηγορίες.
Όλα αυτά δεν ήταν τυχαία, διότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είναι αδύνατο να ορίζονται ταυτόχρονα δύο τριάδες σε ένα ματς, είτε διαιτητών, είτε κριτών. Άρα, το επεισόδιο εντάσσεται στη μάχη της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ και στην προσπάθεια που γίνεται για το ποιος θα κερδίσει.
Δυστυχώς, όμως, στην προσπάθεια αυτή τα θύματα, όπως πάντα είναι οι διαιτητές και οι κριτές και όχι οι πρωταγωνιστές, που μην αμφιβάλλετε ότι κάποια στιγμή μπορεί να τα βρουν.
ΥΓ. Υπάρχουν παράγοντες που μπορεί να παίζουν διπλό ρόλο στον πόλεμο Βασιλακόπουλου, Καφφέ; Μπορεί να είναι δίπλα στον πρόεδρο και να μιλούν άριστα και με τον Λαρισαίο λόγω των τελευταίων εξελίξεων; Έλα δεν το πιστεύω..
Για γέλια και για κλάματα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ! (μια περίεργη ιστορία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.