Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Αστειότητες περί εγκληματικής οργάνωσης"... (όλοι γελούν...)

Η κόντρα της ΟΔΚΕ με την ΚΕΔ/ΕΟΚ έχει… ξεσπάσει για τα καλά και ένας άνθρωπος με σημαντικό λόγο στην διαιτησία.
O Νίκος Ζαβλανός, μίλησε στο Sportit χαρακτηρίζοντας ως αστειότητες τους χαρακτηρισμούς περί εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ. «Αυτά είναι αστειότητες», με την φράση αυτή ο Νίκος Ζαβλανός ξεκίνησε την τοποθέτησή του στο Sportit σχετικά με τα όσα αναφέρει η ΟΔΚΕ στην ανακοίνωσή της, πως υπάρχει εγκληματική οργάνωση στον χώρο του μπάσκετ. Ο υπεύθυνος επιμόρφωσης των διαιτητών στη συνέχεια τόνισε «Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα! Αστειότητες, επειδή έγινε η αναβολή των σεμιναρίων διαιτησίας μιλούν για εγκληματική οργάνωση. Μην τα χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς…«. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ΟΔΚΕ με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Κυριακής (27/09) μίλησε για εγκληματική οργάνωση στον χώρο του μπάσκετ, «φωτογραφίζοντας» την ΚΕΔ/ΕΟΚ πίσω απ” όλα όσα έχουν συμβεί. Φυσικά, δεν έμεινε αναπάντητη η ανακοίνωση, με την ΕΟΚ να μιλάει για αχαριστία.
Ποια ήταν, όμως η δική του θέση στην κόντρα των δύο πλευρών; «Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον χώρο του μπάσκετ και της διαιτησίας, γενικότερα. Η ΟΔΚΕ έχει τραβήξει… άσχημα το σχοινί και φοβάμαι μήπως έχουμε επακόλουθα, τα οποία θα αποβούν εις βάρος του συνόλου της διαιτησίας. Δυστυχώς η ΟΔΚΕ έχει γίνει έρμαιο ενός ανθρώπου που δεν υπήρξε διαιτητής και νομίζει πως όσα δεν κατάφερε τόσα χρόνια, θα τα πετύχει ως γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ. Πρόκειται για τον κύριο Ιωάννου. Δυστυχώς, οι υπόλοιποι της ΟΔΚΕ τον ανέχονται και γίνονται έρμαια των δικών του αποφάσεων». Του ζητήσαμε να μας αναλύσει τα επακόλουθα της κόντρας και δήλωσε πως «ήδη επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις των διαιτητών. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχει καμία θέση με αυτά που συμβαίνουν. Η ΟΔΚΕ ξεκίνησε την όλη κόντρα και με όσα κάνει πρέπει να τύχει και της ανάλογης απάντησης. Γι” αυτό συμβαίνουν και όλα αυτά«.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές δεν σταματούν εδώ την διαμάχη τους. «Η ΚΕΔ/ΕΟΚ απ” ότι ξέρω θα συνεδριάσει την Τετάρτη (30/09) και θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι. Τα σεμινάρια θα γίνουν. Δεν ξέρω με ποια μορφή θα γίνουν. Πρέπει να γίνουν, όμως. Μια άποψη που επικρατούσε και επικρατεί στους κατά τόπους συνδέσμους, διότι πάνω απ” όλα υπάρχουν οι ενεργοί διαιτητές που πρέπει να επιμορφωθούν, τόσο αυτοί της Α1, όσο και οι μικρότεροι, μέσω βίντεο που έχουν ετοιμαστεί από τον Κώστα Κορομηλά. Τέλος πάντων, πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και να προχωρήσουμε μπροστά».
"Αστειότητες περί εγκληματικής οργάνωσης"... (όλοι γελούν...) Reviewed by THE REFEREES on 10:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.