Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ιστορία Καφφέ επαναλαμβάνεται μέσα σε τέσσερα χρόνια!!! (είτε επιτρέψει στους κομμένους να σφυρίξουν είτε όχι...)

Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Λιάκος δεν έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί τις κρίσεις. Δεν είναι πολιτικός αλλά πολιτικάντης. Δεν είναι ηγέτης αλλά παρατρεχάμενος. Θυμήθηκε ξαφνικά ύστερα από ένα χρόνο ότι πρέπει να συναντηθεί με τον Βασιλακόπουλο διότι η συνέλευση πλησιάζει και το αθλητικό νομοσχέδιο απομακρύνθηκε...
Έκοψε εξ επίτηδες τους Μητσόπουλο, Παντελίδη, Δεσλή, Γκούμα, Ευφραιμίδη, Καραλή και Μαλανδρή για να εκνευριστούν κατά σειρά ο παππούς, ο Κορομηλάς και Συμεωνίδης. Τους έκοψε για αστείο λόγο και αφορμή και πήρε τηλέφωνο τον Βασιλακόπουλο. "Πρόεδρε, θέλω να σε δω..." του είπε και έκλεισαν για σήμερα ραντεβού. Είπαμε, η συνέλευση πλησιάζει και το νομοσχέδιο απομακρύνθηκε.
Είκοσι λεπτά έφθαναν για να εξοργιστεί ο πρόεδρος της ΕΟΚ και να φύγει από την ΕΟΚ κακήν - κακώς. Είκοσι λεπτά ασυναρτησίες και αστείες δικαιολογίες. "Πρόεδρε, ο Μητσόπουλος και ο Γκούμας είναι 49, ο Παντελίδης δεν κάνει για διαιτητής όπως και ο Δεσλής!!! Ας βάλουμε νέα παιδιά" έλεγε. Για το νομοσχέδιο τα έριξε πάλι στους Γκρίζους Λύκους και σε μέλη της ΚΕΔ: "Σου πουλάνε παραμύθι". Αλλά ο παππούς δεν είναι μικρό παιδί. Είναι δυνατό 100 η αλεπού και 101 τα αλεπουδάκια; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Επιβεβαίωσε λέξη προς λέξη τα όσα έχουν γραφτεί στους Γκρίζους Λύκους.
Σήμερα θα ανακοινώσει η ΟΔΚΕ τους διαιτητές, αφού ο Λιάκος θα παίρνει ένα - ένα τα μέλη για να αποφασίσουν. Τότε ως προς τι το συμβούλιο του Σαββάτου; Δυστυχώς, είτε πάρει πίσω τις αποφάσεις είτε όχι, ο Λιάκος έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Τα ίδια έκανε πριν από τέσσερα χρόνια, τα ίδια κάνει και τώρα. Τα ίδια θα κάνει και αύριο και μεθαύριο. Το έπαιξε μάγκας ένα χρόνο αλλά τώρα που δεν του βγαίνει το νομοσχέδιο σχίζει το μνημόνιο σαν άλλος Τσίπρας. Και αφήνει τον Χαλβατζάκη και τον Ρήγα για να επιστρέψει στο μαντρί. Για να σωθεί. Αύριο μπορεί να ζητήσει την παραίτηση του Ιωάννου, εφόσον αυτό του ζητηθεί. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.  
Η ιστορία Καφφέ επαναλαμβάνεται μέσα σε τέσσερα χρόνια!!! (είτε επιτρέψει στους κομμένους να σφυρίξουν είτε όχι...) Reviewed by THE REFEREES on 5:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.