Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συνέχισε το παραμύθι ο Λιάκος!!!! "Δεν έκανα κινήσεις με Ανδριανό, Κοντονή για το νομοσχέδιο" (γεράσαμε και ακούμε τα ίδια...)

Αδιόρθωτος ο Ηλίας Καφφές. Δεν έβαλε μυαλό μετά τα όσα συνέβησαν και συνεχίζει να πουλάει παραμύθι. Μόνο που τώρα είναι αργά αφού τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί...
Ο Λιάκος επέμενε ότι πάντα ήθελε να προκόψει η ΕΟΚ και η εμβληματική προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ και όχι μόνο (ο παππούς ντε...) και ότι δεν υπήρξε περίπτωση η ΟΔΚΕ να αποκτήσει δύναμη έναντι της ΕΟΚ.
"Όσοι σου μετέφεραν απόψεις τύπου "τώρα που το νομοσχέδιο θα δώσει δύναμη στην ΟΔΚΕ, θα εξαφανιστείτε από το χάρτη", το έκαναν για να τσακωθούμε" έλεγε και ξαναέλεγε ο Λιάκος αλλά δεν έγινε πιστευτός. "Δεν ξέρω τι έλεγε ο Νίκος (Ιωάννου), όμως εγώ δεν έλεγα απολύτως τίποτα" ανέφερε και εκεί έγινε ο μεγάλος χαμός!!! "Μην μου μιλάς για τον Ιωάννου..." απάντησε ο παππούς και ήρθε η έκρηξη: "Δεν υπήρχε πουθενά στο χάρτη του μπάσκετ. Που-θε-νά... Τον έφερα στη διαιτησία, τον επέβαλα και ποιο είναι το ευχαριστώ; Δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο... Νόμιζε ότι θα γινόταν ο σούπερ παράγοντας και ότι θα ανεβοκατέβαζε διαιτητές!!!" 
Συνέχισε το παραμύθι ο Λιάκος!!!! "Δεν έκανα κινήσεις με Ανδριανό, Κοντονή για το νομοσχέδιο" (γεράσαμε και ακούμε τα ίδια...) Reviewed by THE REFEREES on 2:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.