Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φρεσκαδούρα... οι Βαγενάς, Λιόλιος στην ΚΕΔ (δείτε τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες...)

Στον απόηχο της συνεδρίασης στην ΚΕΔ και της παρουσίας των παραγόντων της Κηφισιάς και του Προμηθέα Πατρών, να σας γράψουμε ένα - δύο θεματάκια. Μια μέρα πέρασε από τον ψιλοχαμός στην επιτροπή και πλέον η σκόνη έπεσε στο έδαφος και τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λίγο - πολύ. Ο Βαγενάς της Κηφισιάς τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει είναι...
να ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ και τη NOVA το instant replay και να φτιάξει τα κόκκινα λαμπάκια. Οι διαιτητές δεν είναι ούτε ...καφετζούδες, ούτε μελλοντολόγοι αλλά ούτε διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες και βιονικά μάτια για να βλέπουν αν η μπάλα έφυγε κανονικά από τα χέρια ενός παίκτη. Για να είναι ποιοτικό ένα άθλημα πρώτα φτιάχνεις τις υποδομές και αναπτύσσεις την τεχνολογία και μετά ζητάς από τον διαιτητή να αποδώσει δικαιοσύνη σε φάσεις που δεν μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος να δει.
Για τον Ευάγγελο Λιόλιο να σημειώσουμε ότι χαιρόμαστε για την παρουσία τέτοιων ανθρώπων, επιστημόνων. Παιδίατρος στο επάγγελμα και παράλληλα, επιχειρηματίας της γνωστής εταιρίας καφέδων Coffee Island με επενδύσεις 2,5εκ. ευρώ και με συνολικό τζίρο 50εκ. ευρώ το 2014. Κυρίως, όμως πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει απασχολήσει τη κοινή γνώμη με την αοριστολογία και τις διαμαρτυρίες. Η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς με τον Εθνικό, δεν το κρύβουμε, μας προκάλεσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση γνωρίζοντας ότι δεν είναι άνθρωπος των άκρων. Τουναντίον... Οι "μεσάζοντες" και οι "κουμπάροι" μας έκαναν αίσθηση, όπως κάποιες επισημάνσεις του εντός της ΚΕΔ. Χωρίς αποδείξεις και ονόματα.
Όμως ο Λιόλιος δεν έβαλε κανέναν να πάρει τηλέφωνο και δεν είχε λόγο να το κάνει. Τόσα χρόνια δεν το γνωρίζουμε αλλά ούτε τον έχουμε δει στην ΚΕΔ. Ούτε θυμόμαστε να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Και ελπίζουμε να μην τον ξαναδούμε σε συνεδρίαση της επιτροπής... Τώρα αν κάποιος υψηλά ιστάμενος μίλησε με διαιτητή του ματς, δεν σημαίνει αυτόματα ότι γνώριζε ο πρόεδρος του Προμηθέα. Αυτά για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους.      

Φρεσκαδούρα... οι Βαγενάς, Λιόλιος στην ΚΕΔ (δείτε τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες...) Reviewed by THE REFEREES on 5:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.