Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πανικός στην ΟΔΚΕ για την κίνηση των διαιτητών!!! (άστραψαν και βρόντηξαν για Θεόφιλο...)

Ακόμα και ο Ηλίας Καφφές, που ό,τι κι αν έχει κάνει μέχρι τώρα συμβουλεύεται τη δικηγόρο του, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από πλευράς των προέδρων στους συνδέσμους! Ανεξάρτητα τι θα συμβεί αύριο Πέμπτη, ο Λαρισαίος έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν κατάλαβε τι θα επακολουθήσει. Ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος και δύο - τρεις ακόμα παράγοντες διαιτησίας τον έκαναν...
να χάσει τον ύπνο του τις τελευταίες ημέρες και να βάλει τα σκυλιά να γαβγίζουν, είτε σε site είτε σε facebook!!! Αλλά μέχρι εκεί... Τα γαβγίσματα ήταν σιωπηλά και δεν τα αντιλήφθηκε κανείς. Ήταν σαν την εξπρεσιονιστική κραυγή του πασίγνωστου ζωγράφου Μουνχ.
Το ποτάμι άλλωστε, δεν γυρίζει πίσω και σας το έχουμε ξαναπεί. Η απόφαση παραμένει οριστική και αμετάκλητη, ακόμα κι αν ο Καφφές φθάσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να διαμαρτυρηθεί. Έκανε άνω - κάτω ένα χώρο, αυτό της διαιτησίας, από καπρίτσιο και μόνο και δημιούργησε έναν εμφύλιο.
Κάποιοι το κατάλαβαν νωρίς και διαχώρισαν τη θέση τους, κάποιοι άλλοι όμως τον ακολουθούν πιστά σαν ο αιώνιος ιπποκόμος του, ο Σάντσο Πάντσα, τον Δον Κιχώτη. Αν και γνωρίζουν ότι πάνε στο κυνήγι των ανεμόμυλων, αυτοί τον ακολουθούν. Δικαίωμά τους. Όπως δικαίωμα άλλων είναι να σταθούν εμπόδιο στη διάλυση της ΟΔΚΕ και κατ΄επέκταση της διαιτησίας. Δικαίωμά τους είναι να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις ώστε η διαιτησία να παραμείνει συμπαγής.  
  
Πανικός στην ΟΔΚΕ για την κίνηση των διαιτητών!!! (άστραψαν και βρόντηξαν για Θεόφιλο...) Reviewed by THE REFEREES on 4:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.