Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ούτε ...λούφα, ούτε παραλαγή για τους Μπούσια, Καραβίτη (τι λέει η ΚΕΔ;)

Αυτό που συμβαίνει με τον Κώστα Μπούσια και τον Θανάση Καραβίτη δεν είναι σωστό και πρέπει να διορθωθεί τάχιστα. Τα μέλη της ΚΕΔ πρέπει να διορθώσουν το λάθος και αμέσως...
να τους ορίσουν σε αγώνες. Διότι εμπίπτουν σε μια άλλη κατηγορία και όχι σ' αυτή τα κωλύματα. Ταξίδεψαν στη Σεούλ για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και δεν έθεσαν θέμα μη εξέτασής τους για άλλο ζήτημα.
Βρέθηκαν στη Σεούλ για να διαιτητεύσουν και όχι για να συμμετάσχουν, ας πούμε στην σταρτιωτική άσκηση Παρμενίωνας. Σφύριζαν αγώνες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τίμησαν τη χώρα, όπως και οι παίκτες της εθνικής ομάδας που βρέθηκε. Γι' αυτό και δεν πρέπει ν' αντιμετωπιστούν όπως κάποιοι άλλοι διαιτητές που ζήτησαν κώλυμα για επαγγελματικούς λόγους.
ΥΓ. Τώρα αν κάποια μέλη της ΚΕΔ δεν ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι θα περνούσαν εξετάσεις την περασμένη Τετάρτη, δεν ευθύνονται ούτε ο Μπούσιας, ούτε ο Καραβίτης. Αν, αν λέμε, υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας δεν πρέπει να το "πληρώνουν" οι διαιτητές.    


Ούτε ...λούφα, ούτε παραλαγή για τους Μπούσια, Καραβίτη (τι λέει η ΚΕΔ;) Reviewed by THE REFEREES on 8:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.