Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σκληρή ανακοίνωση συνδέσμου προς ΟΔΚΕ ("No guts, No glory"...)

Απαπα... Αδυσώπητα είναι τα χτυπήματα της διαιτητικής μοίρας των μελών της ΟΔΚΕ, που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ψιλοβρέχει ενώ η ροχάλα πέφτει σύννεφο. "Φτύνουν" τα μέλη της ομοσπονδίας διαιτητών ο ένας σύνδεσμος μετά τον άλλον και μάλιστα με έναν τρόπο εξωφρενικό και χωρίς να λαμβάνουν απάντηση. Απλά σαν τα μικρά παιδάκια απειλούν: "Θα δεις τι πάθεις στη συνέλευση...". Νέα σκληρή, αποστομωτική ανακοίνωση βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΔΚΕ από το σύνδεσμο...
Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Εμείς δεν πρόκειται να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Άλλωστε μιλούν οι διαιτητές του συνδέσμου τόσο για την ΟΔΚΕ, όσο και το συνάδελφό τους(;) Νίκο Ιωάννου.  

Διαβάζοντας τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις από το site της ΟΔΚΕ όσο και αν θέλαμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην σχολιάσουμε και τοποθετηθούμε η συνείδηση μας δεν το επιτρέπει.
                          Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε τις όποιες τοποθετήσεις και χαρακτηρισμούς για τρομοκρατικές οργανώσεις. Όποιος έχει να καταγγείλει κάτι να το λέει με ονόματα και αποδείξεις και όχι να ρίχνει λάσπη γενικά.
                           Όσο για την δεύτερη ανακοίνωση από το site της ΟΔΚΕ τελικά κύριε Πρόεδρε το μόνο που έμεινε στην συνείδηση του κάθε Διαιτητού είναι ότι θέλετε να εξασφαλίσετε όχι την ηρεμία στον χώρο της διαιτησίας αλλά το πως να μείνετε ένα χρόνο στην εξουσία ακόμα υπογράφοντας συμφωνητικά. Συμβόλαια και συμφωνητικά υπογραφούμε μόνο στις αγοροπωλησίες. Στην Διαιτησία δεν χρειάζονται τέτοιες υπογραφές ιδίως όταν λέτε ότι "διαιτητής σημαίνει φίλος" εκτός αν πουλάμε κάτι η αγοράζουμε.
   Οι φίλοι δεν υπογράφουν συμβόλαια κρατάνε τις υποσχέσεις τούς.
                         Το πόσο "διαιτητής σημαίνει φίλος" το αποδείξατε όταν ζητήσαμε Έκτακτη Γ.Σ. και η απάντηση σας ήταν να καταθέσετε μήνυση. Αν νιώθατε τούς Διαιτητές φίλους θα καλούσατε άμεσα από μόνος σας για να μιλήσουμε και να λύσουμε τις Διαφορές μας.
                         Το  μόνο τελικά που έχετε αποδείξει είναι ότι φίλο νιώθετε μόνο αυτόν που θα σας διατηρήσει στην εξουσία ή δεν θα σας απειλήσει να την χάσετε.
                      Μπορείτε να υπογράψετε όσα συμβόλαια η συμφωνητικά θέλετε με αναρμόδια όργανα για την παραμονή σας  στην Εξουσία όπως η ΚΕΔ/ΕΟΚ . Για αυτό υπεύθυνοι είναι μόνο οι Σύνδεσμοι. Όσα συμβόλαια και να υπογράψετε ο δρόμος προς την έξοδο σας "τουλάχιστον στις συνείδηση" των Διαιτητών είναι σίγουρη.
                     ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ  
Σκληρή ανακοίνωση συνδέσμου προς ΟΔΚΕ ("No guts, No glory"...) Reviewed by THE REFEREES on 4:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.