Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φοβερή πρωτοβουλία διαιτητών και κριτών...

Πρόκειται για ένα θέμα που δεν το συναντάς τακτικά στους συνδέσμους διαιτητών, αν και θα έπρεπε... Οι διαιτητές και οι κριτές οφείλουν να το γνωρίζουν αλλά οι πλειονότητα μάλλον, δεν τα ξέρει. Γι' αυτό και είναι απόλυτα σωστή και πετυχημένη η πρωτοβουλία που πήραν οι ρέφερις και οι κριτές...
των Τρικάλων, όπου την Πέμπτη στις 18.00 στα γραφεία των Εθελοντών Τρικάλων, θα μάθουν πως να αντιμετωπίζουν κρίσιμες καταστάσεις σε περίπτωση ανακοπής. Υπάρχουν πολλά θύματα Αιφνίδιας Καρδιακής Ανακοπής που θα μπορούσαν να επιβιώσουν εάν οι παρευρισκόμενοι δράσουν άμεσα, εφαρμόζοντας Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και υπάρχει πρόσβαση σε Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή για την πρώιμη εφαρμογή Απινίδωσης, σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης.
Η εκπαίδευση ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, προπονητών, φυσιοθεραπευτών, διαιτητών και γυμναστών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και η διαθεσιμότητα Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών αποτελούν βασικά τμήματα αυτής της διαδικασίας.
Οι Εθελοντές θα οργανώσουν στο μέλλον και άλλα σεμινάρια ΚΑΡΠΑ τα οποία θα απευθύνονται σε διάφορες κοινωνικές και αθλητικές ομάδες όπως και εκπαιδευτικούς συλλόγους.

Φοβερή πρωτοβουλία διαιτητών και κριτών... Reviewed by THE REFEREES on 12:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.