Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θέλει να "πατήσει" στη διαιτησία ο Λάσκαρης! (όχι μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κλπ.)

Δε θα αφήσει έτσι το θέμα της διαιτησίας, λένε κάποιες φήμες, ο Νίκος Λάσκαρης. Ο άνθρωπος ξέρει μπάσκετ, το έχουμε πει, αλλά δεν είναι και χαχόλος. Δεν του άρεσε η διαιτησία με τον Ολυμπιακό, αλλά δε θέλει να κάνει και πράγματα που δεν είναι ούτε του κύρους του Άρη, ούτε του δικού του.

Θα κάνει αυτό που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Γι’ αυτό να είστε σίγουροι, μας λέει η πηγή μας. Και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Και είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνει. Αυτό το λέμε εμείς.

Η ομιλία του (ΕΔΩ) άλλωστε στους παίκτες του Άρη μέσα στα αποδυτήρια δείχνει άνθρωπο που γνωρίζει και μπάσκετ και πως πρέπει να είναι ένας σωστός παράγοντας ενόψει κρίσιμων αγώνων (βλ. πλέιοφς).

Γιατί πιθανώς να γνωρίζει ο Λάσκαρης ότι μερικές φορές στην ψυχολογία και στη νοοτροπία του παίκτη μπαίνει εύκολα η δικαιολογία της «αδικίας» και του «τζάμπα παίζουμε, αφού θα μας σφάξουν» και μειώνεται η προσπάθεια τους.

Αυτό, άλλωστε, έχει γίνει πολλές φορές σε ποδοσφαιρικές ομάδες, όπου ο «διαιτητολαγνισμός» (sic) σκεπάζει αγωνιστικές αδυναμίες, παρά τις κατάφωρες αδικίες.

Και έχει και τους λόγους ο «Λασκ» αλλά και ο Πρίφτης να κρατούν χαμηλούς τόνους για τη διαιτησία. Έρχονται πλέιοφς, μην το ξεχνάμε. Ο Άρης δε θέλει «μέτωπα» τώρα, σε έναν αδιάφορο αγώνα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τους «αδικολάγνους», είναι καταδικασμένος από τώρα στη σειρά των αγώνων με την ΑΕΚ για την 3η θέση (είναι και μάντεις!).

Αυτό δε σημαίνει ότι η διαιτησία ήταν καλή, έτσι; Μην μπερδευόμαστε. Το καλάθι του Μακνίλ ήταν ξεκάθαρο και είναι αφορμή για παραπομπή των διαιτητών από την ΚΕΔ. Αλήθεια τι έγραψε ο παρατηρητής στην έκθεσή του;

Φήμες λένε ότι δεν έγραψε και πολύ καλά πράγματα, αφού είδε ότι το «ξυλίκι» τιμωρούνταν μόνο στη μια πλευρά.

Πηγή: basketplus
Θέλει να "πατήσει" στη διαιτησία ο Λάσκαρης! (όχι μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ κλπ.) Reviewed by THE REFEREES on 2:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.