Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μεγαλύτερη προσοχή ρε λεβέντες: Το κάστρο δεν έπεσε αλλά ...έπεσε ένα χαρτάκι με ονόματα από τις τσέπες!!! (δείτε ποιοι είναι μέσα...)

Μια ομορφιά διαπιστώσαμε ότι έγινε στις πρόσφατες εκλογές του συνδέσμου της Λάρισας. Μέλη που προσήλθαν στις κάλπες φαίνεται ότι είχαν μαζί τους και ένα χαρτάκι, ένα σκονάκι βρε, για να θυμηθούν ποιους θα ψηφίσουν. Θεμιτό είναι αυτό... Εδώ στις εκλογές της ΟΔΚΕ ζήτησαν από δύο μέλη ν' αποσύρουν τις υποψηφιότητες που έθεσαν ένας από τον Πειραιά κι ο άλλος από την Μαγνησία. Στις εκλογές της Λάρισας... απλά έφτιαξαν δύο διαφορετικά χαρτάκια για να μην ξεχαστούν οι ψηφοφόροι. 
Θεμιτό είναι αυτό. Φανταζόμαστε ότι κάποιοι δεν θα ήξεραν ποιοι είναι αυτοί που θα ψήφιζαν στις εκλογές. Δεν είναι άλλωστε, αξιολογημένοι κάποιοι απ' αυτούς, δεν έχουν συμμετέχει ποτέ στα κοινά κάποιοι άλλοι, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που δεν πήγαν καν να ψηφίσουν ενώ ήταν υποψήφιοι!

Υπήρξαν κι άλλοι που έλεγαν ότι δεν θα κατέβουν στις εκλογές επειδή, ας πούμε το παιδί τους έγραφε πανελλήνιες εξετάσεις και ως εκ θαύματος, την τελευταία στιγμή το ξε-αποφάσισαν!

Έβγαλαν λοιπόν, σκονάκια και μόλις μπήκαν στο παραβάν τα έβγαλαν για να θυμηθούν τα ονόματα. 

Και πολύ καλά έκαναν. Τα αδέλφια Πιτσίλκα, παραδείγματος χάριν και ο Παγώνης, δεν τους άρεσαν επειδή έχουν στόμα και λένε τις (πικρές) αλήθειες. Και πολύ καλά έκαναν, εδώ που τα λέμε. 

Και εμείς ψηφίσαμε το καλοκαίρι ΣΥΡΙΖΑ επειδή χάιδεψε τα αυτιά μας. Τόσα χρόνια αυτό γίνεται. Όποιος μας υπόσχεται ανόδους, προαγωγές και ευρώπουλα τον στηρίζουμε. Γι' αυτό και πάμε καλά ως χώρα, ως διαιτησία, ως αθλητισμός. 

Οι διαιτητές του συνδέσμου επίλεξαν τους καλύτερους και μπράβο τους. Μόνο που μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... 

Καλή επιτυχία στο νέο συμβούλιο...
      
Μεγαλύτερη προσοχή ρε λεβέντες: Το κάστρο δεν έπεσε αλλά ...έπεσε ένα χαρτάκι με ονόματα από τις τσέπες!!! (δείτε ποιοι είναι μέσα...) Reviewed by THE REFEREES on 6:54 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.