Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι είπε ο Ταβουλαρέας για τους Μπούσια, Παναγιώτου και Τσούνα στη Λευκάδα... (για να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις...)

Έγραψε ο Μίλτος Σπυρόπουλος, έγκριτος δημοσιογράφος της Πάτρας, στο radiogamma, ότι κάτι έψαχνε ο Ταβουλαρέας στο φάιναλ φορ των γυναικών με δύο Πατρινούς διαιτητές. Συγκεκριμένα, έθεσε θέμα τιμωρίας των Παναγιώτου και Τσούνα στην ΚΕΔ, αναφέρει ο δημοσιογράφος. Η αλήθεια είναι ότι... ουδέποτε ο Ταβουλαρέας είπε ότι έθεσε τέτοιο θέμα στα μέλη της ΚΕΔ. Αυτός που μετέφερε ένα τέτοιο σχόλιο ή έπαιξε σπασμένο τηλέφωνο ή το έκανε εσκεμμένα ώστε να εξυπηρετήσει κρυφούς σκοπούς. 

Συζήτηση υπήρξε για το συγκεκριμένα θέμα και στην οποία, απ΄ ότι μας μετέφεραν, ήταν τρεις Πατρινοί: Οι Διαμαντής, Βαρδαλής και Δημόπουλος. 

Από τα λίγα που ξέρουμε είναι ότι ο Ταβουλαρέας ανέφερε ότι δεν έπρεπε να επιτεθούν μπροστά σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, τέσσερα μέλη του συνδέσμου εις βάρος του Μπούσια ο οποίος έχει κάνει χίλια καλά στον σύνδεσμο. 

"Ακόμα κι αν είχε κάνει λάθος σε μια απόφαση έπρεπε, όπως πάνε για καφέ και συζητούν όλα τα θέματα της διαιτησίας, να το έπρατταν και τότε" ανέφερε ξεκάθαρα και κατέληξε: "Δεν είναι εικόνα για ένα σύνδεσμο να ανεβαίνει ένας διαιτητής της Α1 (Διαμαντής) για να διδάξει και να υπάρχουν αποχωρήσεις και έκρυθμη κατάσταση..." 

Μέχρι εκεί όμως...     

ΥΓ. Τόσο ο Παναγιώτου όσο και ο Τσούνας σφυρίζουν αρκετά φέτος και ομολογουμένως πάνε καλά. Άρα και πρακτικά δεν μπορούσε να συμβεί αυτό που ακούστηκε...
Τι είπε ο Ταβουλαρέας για τους Μπούσια, Παναγιώτου και Τσούνα στη Λευκάδα... (για να μην υπάρχουν διαστρεβλώσεις...) Reviewed by THE REFEREES on 5:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.