Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα στοχοποίηση έμπειρου διαιτητή!!! (τελικά είχε δίκιο ο Βασιλακόπουλος που τον έβαλε - έστω καθυστερημένα - στον πάγο...)

Έχει δημιουργηθεί μια παρεούλα από τον ...Δον Κιχώτη, τον φερ(έγκυο) Σάντσο Πάντσο που δεν τον σηκώνει ούτε το γαϊδούρι του και από δύο - τρεις αποτυχημένους πρώην ρέφερις. Όλοι στο pay roll του πρώτου. Κάθονται και το μόνο που κάνουν καθημερινά είναι ποιον θα λασπολογήσουν. Τον τελευταίο χρόνο βρήκαν έναν έμπειρο διαιτητή...
και του τα ρίχνουν.

Γιατί; Διότι τους έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι είναι αψεγάδιαστος στους αγώνες που σφύριξε, ενώ αυτοί τον είχαν χαρακτηρίσει "παρτάλι"!!!

Είναι γνωστή η (αν)ικανότητα των ανθρώπων αυτών, που πέρασαν και δεν ακούμπησαν στο χώρο της διαιτησίας.

Από το πουθενά έγιναν κάτι και μετά την αποπομπή τους από το χώρο προσπάθησαν να "σηκώσουν κεφάλι".

Ξαφνικά βρέθηκαν απέναντι στον άνθρωπο που τους ευεργέτησε, πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες σε μεγάλο σύλλογο. Ευτυχώς, οι παράγοντες τους πήραν χαμπάρι γρήγορα και τους έδιωξαν.

Μετά βρέθηκαν κοντά σε πρόεδρο, ο οποίος όμως "πήρε πόδι" και πλέον έχουν καταντήσει "ορφανά"!!!

Αναζητούν μια άλλη στοργική αγκαλιά αλλά μάταια... Οι πόρτες είναι κλειστές και     κλειδαμπαρωμένες λόγω της αναξιοπιστίας και της αφερεγγυότητάς τους.

Νέα στοχοποίηση έμπειρου διαιτητή!!! (τελικά είχε δίκιο ο Βασιλακόπουλος που τον έβαλε - έστω καθυστερημένα - στον πάγο...) Reviewed by THE REFEREES on 4:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.