Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλες οι "ζυμώσεις" που έγιναν παραμονή των εκλογών του ΕΣΑΚΕ! (ποιες ομάδες έπαιζαν το ρόλο μπαλαντέρ και τι περίμενε ο Χαλβατζάκης)

Με την κάλπη δεν μπορεί να παίζει κανείς! Έγιναν οι εκλογές και ορισμένοι υποτίμησαν τον Μιχάλη Μελή, τον οποίο δεν έχουν ακούσει να μιλάει... Ακόμα και η ομιλία του στον ΕΣΑΚΕ ήταν 49 δευτερόλεπτα και 30 δέκατα... Μετρημένες λέξεις. Λέγεται ότι ο Γιώργος Χαλβατζάκης κατάλαβε ότι θα έχανε παραμονή των εκλογών...
αφού διαπίστωσε ότι ακόμα και ο Κόροιβος δεν θα τον στήριζε!!!

Όσοι βιαστήκαμε να κάνουμε τους συσχετισμούς, μάλλον πέσαμε έξω στο θέμα του Κόροιβου.

Έγινε...Λαγός από τις εκλογές ο πρόεδρος της Αμαλιάδας και ψήφισε ο μεγαλομέτοχος. Μόνο που το είδε αυτό ο "Ταχινάκης", όπως τον φωνάζει ο Γιώργης και κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει.

Όπως και ο Δουβής άλλαξε ξαφνικά και μπήκε ο Αλεξίου, ο οποίος κράτησε ένα balance στην υπόθεση. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, η ΑΕΚ ψήφισε Χαλβατζάκη. Αν όμως, η Α2 δεν συμμετείχε στις εκλογές με τον εκπρόσωπό της, τότε θα το έπαιρνε από την άλλη.

Γι' αυτό και δεν πήγε ο Δουβής να ψηφίσει. Η ΑΕΚ δεν πήρε το μέρος της ΕΟΚ ούτε στην πρώτη, ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία. Οι λόγοι είναι γνωστοί και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη διοίκηση επειδή δεν στήριξε τον Μελή.

Ούτε τα Media θα διαμαρτυρηθούν τώρα, για την ενδεχόμενη στήριξη στην ΕΟΚ, η οποία θέλει να αποβάλλει την ομάδα από την Α1.

Θα βρισκόταν σε δύσκολη θέση, όμως, αν ο Ζούπας δεν ψήφιζε στις εκλογές. Γιατί;

Λοιπόν, απ' ότι εμφανίζεται τον Χαλβατζάκη τον στήριξαν έξι σύλλογοι και αυτοί είναι σίγουρα οι Ολυμπιακός, Άρης και Τρίκαλα. Οι άλλοι τρεις πρέπει να είναι ο Απόλλωνας που αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους, η Κηφισιά με τον Βαγενά μια να τα "ρίχνει" στον Θεσσαλονικιό και μια στον "Ροδίτη" και η ΑΕΚ.

Άρα, θα σκεφτείτε ότι σε περίπτωση που δεν περνούσε το θέμα της Α2 και ο Λαγός δεν γινόταν ...λαγός από τις εκλογές, τότε ο Χαλβατζάκης θα έφθανε τις επτά ψήφους.

Λάθος... Αν ήταν έτσι, τότε η ΑΕΚ θα στήριζε τον Παπαδόπουλο του Παναθηναϊκού και άρα, θα ψήφιζε Μελή!!! Διότι ο ΠΑΟ με την ΑΕΚ πήραν από κοινού την αρχική απόφαση, η οποία μεταφέρθηκε στη συνέχεια στον Βασιλακόπουλο...

Όταν όμως, ο Μπαλτάκος "καθάρισε" το θέμα της συμμετοχής στις εκλογές της Α2, τότε ο Αλεξίου πήρε την απόφαση να στηρίξει Χαλβατζάκη, καθώς δεν θα έβγαινε... Τόσο απλά και όμορφα!

Γι' αυτό και ο Αλεξίου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κάραβελ, αναζητώντας τον Χαλβατζάκη και τους ψηφοφόρους του...
Όλες οι "ζυμώσεις" που έγιναν παραμονή των εκλογών του ΕΣΑΚΕ! (ποιες ομάδες έπαιζαν το ρόλο μπαλαντέρ και τι περίμενε ο Χαλβατζάκης) Reviewed by THE REFEREES on 4:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.