Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για την Κηφισιά!!! (την ώρα που άλλοι έκαναν ρεπορτάζ για τα κομμάτια του παστίτσιου...)

Ήταν Τρίτη 21 Ιουνίου, του σωτήριου έτους (πλην της Κηφισιάς) 2016. Οι Γκρίζοι Λύκοι δειλά - δειλά έγραψαν για πρώτη φορά την πληροφορία που ήρθε στα αυτιά τους, σύμφωνα με την οποία η Κηφισιά οδεύει ολοταχώς προς τη Β' εθνική! Όταν άλλοι έγραφαν παραμύθι περί συγχωνεύσεως με τον Πανιώνιο, εμείς είχαμε τίτλο "Η Κηφισιά κατηφορίζει προς την Β' εθνική!!! (ετοιμάζεται ο Εθνικός, επιστρέφει ο Δέρβος...)! Πως είπατε; Για τους άπιστους θωμάδες...

Ύστερα από σχεδόν 40 ημέρες διαβάσαμε τα καθέκαστα αναφορικά με τις αποφάσεις του Βαγενά.

Ούτε συγχωνεύσεις, ούτε Α2 αλλά Β' εθνική!!! Γι' αυτό και διαβαζόμαστε απ' όλους...

Αλλά να ήταν μόνο αυτό...

Πριν από μια εβδομάδα είχαμε γράψει: "Ο Βαγενάς μίλησε με στέλεχος του ΕΣΑΚΕ και να τι τους είπε... (θα μείνει η Κηφισιά στην Α1 ή θα πέσει στη Β';) (πατήστε εδώ). Τους είπε ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει αποφασίσει για το αν θα παίξει στην Α1.

Και να ήταν μόνο αυτό; Πριν από δύο ημέρες αποκαλύψαμε για το μυστικό δείπνο του Βαγενά με το προπονητικό τιμ, όπου τους μετέφερε την απόφασή του. Οριστική και αμετάκλητη (πατήστε εδώ).

Την ώρα που άλλοι έκαναν ρεπορτάζ για το αν ήταν καλό το παστίτσιο στη Χαλκίδα, εμείς βγάζαμε καυτά θέματα.

Και η δυστυχία ήταν ότι δεν το γεύτηκαν...

Νέα επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για την Κηφισιά!!! (την ώρα που άλλοι έκαναν ρεπορτάζ για τα κομμάτια του παστίτσιου...) Reviewed by THE REFEREES on 4:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.