Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το μήνυμα του Βασιλακόπουλου προς πάσα κατεύθυνση!!! (έρχονται οι εκλογές της ΕΟΚ και σας αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες αλλά και την ημερομηνία...)

Από αυτό εδώ το μπλογκ διαβάζετε μόνο αλήθειες. Διαβάζετε την πραγματικότητα σε real time. Ούτε παραμύθι σερβίρουμε, αλλά ούτε παστίτσιο. Ήδη, σας γράψαμε για την ενδεχόμενη παρουσία του Λάζαρου Σαββίδη από την Κοζάνη στις εκλογές της ΕΟΚ κι ας φωνάζει για τους Διόσκουρους και πλέον, μπαίνουμε σε πιο βαθιά νερά. Ο Βασιλακόπουλος στέλνει μηνύματα με την...
πρόθεσή του να διοργανώσει τις εκλογές της ΕΟΚ την 4η του Σεπτέμβρη!!!

Μια μέρα μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ με σύνθημα: «Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Κοινωνική Απελευθέρωση - Δημοκρατία».

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2016 ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θ' ανακοινώσει την επανίδρυση του ελληνικού μπάσκετ με σύνθημα: "Αθλητική ανεξαρτησία, Λαϊκή κυριαρχία, Μπασκετική απελευθέρωση - Δημοκρατία".

Ο Βασιλακόπουλος θα θυμηθεί τα λόγια του Ανδρέα και θα τα αλλάξει λέγοντας: «Ο βασικός κυριαρχικός στόχος του αθλητικού κινήματος είναι η δημιουργία μιας αθλητικής πολιτείας απαλλαγμένης από ξένο έλεγχο ή κυβερνητικές επεμβάσεις.

Μιας αθλητικής πολιτείας απαλλαγμένης από έλεγχο ή επιρροή της πολιτικής ολιγαρχίας".
Το μήνυμα του Βασιλακόπουλου προς πάσα κατεύθυνση!!! (έρχονται οι εκλογές της ΕΟΚ και σας αποκαλύπτουμε λεπτομέρειες αλλά και την ημερομηνία...) Reviewed by THE REFEREES on 4:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.