Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τετ α τετ των μελών της ΚΕΔ με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ για όλα τα θέματα και την επαγγελματική διαιτησία!!! (αν και η πρώτη ...ανάλαφρη συζήτηση έγινε...)

Τα μέλη της ΚΕΔ θα έχουν την πρώτη ιδιαίτερη συνομιλία με το νέο προεδρείο του ΕΣΑΚΕ και με τον πρόεδρο, Μιχάλη Μελή. Τα προβλήματα είναι πολλά, πέρα του οικονομικού και οι παράγοντες της επιτροπής θα πάνε με "πακέτο". Αν και για να τα λέμε όλα...

μια πρώτη συζήτηση έγινε στα ...όρθια με τον Μελή.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ πάντως, ανέφερε για την επαγγελματική διαιτησία...

«Μακάρι να μην είχαμε άλλα προβλήματα και να ξοδεύαμε όλη μας την ενέργεια στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας. 

Παρ' όλα αυτά, είμαι της άποψης ότι ένα σύγχρονο πρωτάθλημα πρέπει να στηρίζεται σε μία ανεξάρτητη αυτοχρηματοδοτούμενη διαιτητική αρχή και γι' αυτό εκτιμώ ότι πρέπει να γίνει μία μελέτη για το πως μπορούμε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας φυσικά τη συναίνεση όλων των ομάδων και των αρμόδιων θεσμικών φορέων. 

Αλλά κι αυτό χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, για να μην φτάσουμε στο σημείο να γίνει η διαιτησία μόνιμο θέμα τσακωμού σε όλα τα διοικητικά συμβούλια.»

Τετ α τετ των μελών της ΚΕΔ με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ για όλα τα θέματα και την επαγγελματική διαιτησία!!! (αν και η πρώτη ...ανάλαφρη συζήτηση έγινε...) Reviewed by THE REFEREES on 4:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.