Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι λέει ο Μελής... Συντάσσει την έκθεσή του για τον ΕΣΑΚΕ ο ορκωτός λογιστής! (όλα τα άγνωστα οικονομικά στοιχεία που θα δοθούν στα σωματεία...)

Ο ορκωτός λογιστής του ΕΣΑΚΕ έκανε ένα μεγάλο πέρασμα από τον ΕΣΑΚΕ και διαπίστωσε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Κατά πρώτο εμφανίζονται αγορές 50αρας τηλεόρασης και σκληρού δίσκου πολλών τέρα και υψηλού ποσού, τα οποία όμως δεν ανήκουν τον ΕΣΑΚΕ. Σαράντα χιλιάδες ευρώ...
σε τιμολόγια αναμένουν οι παράγοντες του ΕΣΑΚΕ, ενώ διαπίστωσαν ότι ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλβατζάκης λάμβανε το ποσό των 12.000-13.000 μηνιαίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πληρωνόταν κάθε μήνα με περίπου 5.500 χιλιάδες ευρώ και γύρω στα 3.000 μπορούσε να ξοδέψει με κάρτα.

Τα υπόλοιπα χρήματα ήταν τα ταξίδια του στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, δηλαδή, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ρεστοράντ κλπ.

Χρήματα όμως λάμβανε και ο γραμματέας και ο ταμίας όπως και τα έξοδα μετακίνησής τους.

Λέγεται ότι το προεδρείο κόστιζε στον ΕΣΑΚΕ περί των 160-180χιλ. ευρώ.

Κάπου στα 3.500 - 4.000 ευρώ μικτά στοίχιζε ο νομικός σύμβουλος και νυν μέλος της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, Νίκος Κακκαβάς, ο οποίος υπόγραψε τη λύση της συνεργασίας.  

Ο Μελής όπως διαβεβαίωσε άπαντες, θα περικόψει τα χρήματα κατά τουλάχιστον 50%, ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει κατά 60-70% λιγότερα χρήματα.

Όπως ανέφερε διαθέτει σπίτι στη Γλυφάδα, ενώ τα αεροπορικά εισιτήρια από τη Ρόδο στοιχίζουν περίπου 30 ευρώ ανά ταξίδι.    
Τι λέει ο Μελής... Συντάσσει την έκθεσή του για τον ΕΣΑΚΕ ο ορκωτός λογιστής! (όλα τα άγνωστα οικονομικά στοιχεία που θα δοθούν στα σωματεία...) Reviewed by THE REFEREES on 4:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.