Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο ...εμίρης Κώστας Ρήγας και ο ...κακομοίρης που κλαίει συνεχώς!!! (δεν θα ...πετύχει ούτε μισό θέμα)

Το ρεπορτάζ είναι δύσκολο πράγμα. Δεν εννοούμε να δηλώνεις "δημοσιογράφος" που είναι η ..μισή Ελλάδα, να το παίζεις μυαλοπώλης και να γράφεις κάθε τρεις και λίγο "ο Βασιλακόπουλος δεν κάνει για πρόεδρος γιατί είναι μεγάλος", ο "Μελής δεν κάνει για πρόεδρος διότι πιλοτάρισε αεροπλάνο" και ο "Αλεξόπουλος δεν μπορεί να μπει στην επιτροπή διότι ήταν συνδικαλιστής"!!! Ούτε να φθάνεις στο σημείο να ζητάς επίμονα από τον Γκάλη να κατέβει για πρόεδρος της ΕΟΚ!!!
Αυτό δεν λέγεται ρεπορτάζ, αλλά τυχοδιωκτισμός. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

Ο Νίκος Γκάλης, βέβαια, είναι σοβαρός και δεν έπεσε στην παγίδα. Για σκεφτείτε να κατέβαινε με ψηφοδέλτιο τι θα γινόταν.

Ρεπορτάζ είναι να αποκαλύπτεις θέματα, που δεν το κάνουν άλλοι. Πρωτογενές υλικό είναι το ρεπορτάζ και όχι άποψη.

Πάει λοιπόν, που δηλώνεται στην εφορία ως "δημοσιογράφος" και τα "ρίχνει" στον Ρήγα επειδή "ανεβάσαμε" την ομιλία του στο Ντουμπάι!!! Και τον κατακρίνει επειδή μας την "έδωσε".

Γράφει λοιπόν, ο φερόμενος και ως δημοσιογράφος ότι εμείς δεν γνωρίζουμε το περισκόπιο που μας μετέφερε την ομιλία του αλλά αυτός έχει λογαριασμό στο Periscope!

Και ερωτούμε: Βρε μπαγάσα, είχες την είδηση στα "χέρια" σου και δεν την είδες; Καυτό ρεπορτάζ είχες, αλλά ούτε καν το πρόσεξες. Και ύστερα απ' αυτό λέγεσαι "ρεπόρτερ";

Αν είμαστε αστυνομία του Τύπου θα σου λέγαμε, βρε μπαγάσα: "Μάζεψε τα πράγματά σου από τη μάχιμη δημοσιογραφία και διόρθωνε κείμενα! Ή θα σου φέρνουν τα αποκλειστικά θέματα οι κανονικοί ρεπόρτερ και εσύ απλά να κάνεις τον διορθωτή ή τον επιμελητή ή τον rewriter.

Είναι αυτό που ρωτάμε: "Είναι καλός στη δουλειά του;" Και η απάντηση έρχεται αμέσως: "Είναι καλό παιδί..." Καλό Πάσχα, δηλαδή και καλά Χριστούγεννα...

Λένε λοιπόν, γι' αυτόν: "Γράφει υπέροχα..." Και η ερώτηση επανέρχεται: "Βρε, είναι καλός ρεπόρτερ;" "Γράφει υπέροχα (όχι στο φακό)..." είναι ξανά η απάντηση. "Είναι αντικειμενικός;" ξαναρωτούν. "Γράφει υπέροχα..."

Νέα ερώτηση: "Βρε, αφήνει πίσω του τα κόμπλεξ και τις αντιπάθειες και γράφει με ορθή σκέψη;" "Βεβαίως, γράφει υπέροχα..."

Ε, αν γράφει υπέροχα στείλτον σε εκδοτικό οίκο να μας γράψει κανένα μυθιστόρημα.

Για ρεπόρτερ πάντως, δεν κάνει...



  
Ο ...εμίρης Κώστας Ρήγας και ο ...κακομοίρης που κλαίει συνεχώς!!! (δεν θα ...πετύχει ούτε μισό θέμα) Reviewed by THE REFEREES on 5:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.