Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φορέσαμε περούκα και γυαλιά και πήγαμε: Χαμός έγινε στο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα των συνδέσμων κατά της ΟΔΚΕ!!! (ορυόταν ο Καφφές αλλά τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στον Βιδάλη...)

Όλοι έμειναν ...παγωτό μόλις διαπίστωσαν ότι το βράδυ της Κυριακής η διοίκηση της ΟΔΚΕ προκήρυξε εκλογές για την 19η Δεκεμβρίου 2016. Αυτοί που γνώριζαν όμως, το περίμεναν αφού την επόμενη μέρα...
εκδικάζοταν τα ασφαλιστικά μέτρα των συνδέσμων κατά της ΟΔΚΕ.

Οι δικηγόροι και ο Θόδωρος Βιδάλης βρέθηκαν ενώπιον του προέδρου και ζήτησαν προσωρινή διοίκηση στην ΟΔΚΕ, έτσι ώστε να γίνουν με ασφάλεια οι εκλογές τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εκεί βρέθηκε και ο Καφφές με το γνωστό βιολί του αλλά και με την τσαντίλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του:

"Μην τους ακούτε... Τους εκβιάζουν!!! Έχω καταθέσει καταγγελίες περί στημένων αγώνων και στοιχημάτων..."

Η απάντηση του Βιδάλη ήταν άμεση: "Ηλία, κάτσε φρόνιμα... Δεν εκβιάζει κανείς κανέναν. Είκοσι σύνδεσμοι έχουν καταψηφίσει το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό αλλά και τον προϋπολογισμό..."

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου τότε πήρε θέση: "Κε Καφφέ, δεν μας ενδιαφέρουν οι καταγγελίες. Ήταν νόμιμη η ΓΣ;"

Ο Καφφές ανέφερε ότι πρόκειται για μια "σύναξη" συνδέσμων αλλά η ερώτηση του προέδρου "έσπαζε κόκαλα": "Την προσβάλατε στο δικαστήριο;"
Φορέσαμε περούκα και γυαλιά και πήγαμε: Χαμός έγινε στο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα των συνδέσμων κατά της ΟΔΚΕ!!! (ορυόταν ο Καφφές αλλά τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στον Βιδάλη...) Reviewed by THE REFEREES on 12:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.