Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συμβούλιο έχουμε το σαββατοκύριακο στην ΟΔΚΕ! (φύλλο και φτερό γίνεται η ομοσπονδία.....)

Η διοίκηση της ΟΔΚΕ, όπως αναφέρουν και οι δικηγόροι, λειτουργεί από την περασμένη Δευτέρα ως ένα κανονικό συμβούλιο. Το προηγούμενο ΔΣ εστίασε την προσοχή του μόνο στα σεμινάρια και τους πίνακες, αλλά πλέον λειτουργεί ως μια διοίκηση που εξελέγη. Έτσι το σαββατοκύριακο θα γίνει το συμβούλιο και θα αποφασιστεί...
ότι τα μέλη προχωρούν στην επίλυση όλων των θεμάτων.

Λογικά τα μέλη θα παραμείνουν στις θέσεις τους και δεν θα υπάρχει αλλαγή στη σύνθεση.

Άρα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η επικύρωση των σχολών διαιτησίας, τα προστάζ, οι χορηγίες αλλά και θα χαραχθεί η αμυντική γραμμή σε όσα λέγονται και γράφονται, τα οποία εξυπηρετούν συμφέροντα εκτός διαιτησίας.

Χρήματα δεν θα δοθούν, παρά μόνο τα αναγκαία.

Όταν βέβαια, υπάρχουν πρακτικά και αποφάσεις ΔΣ και κυρίως όταν γίνονται για το γενικότερο καλό και όχι για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Παράλληλα, θα οριστεί ορκωτός λογιστής ώστε να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά της ΟΔΚΕ, τουλάχιστον εντός της τελευταίας δεκαετίας, ώστε να μεταφερθούν στους συνδέσμους αλλά και στους φορείς.

Να διαπιστωθούν συγκεκριμένα στοιχεία ώστε να αποδειχθεί για ποιο λόγοι οι 20 σύνδεσμοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά και τους απολογισμούς.

Ο νέος δικηγόρος θα αναλάβει όλα τα δικαστικά ζητήματα και αν διαπιστωθεί οτιδήποτε, τότε θα γνωστοποιηθεί.       
Συμβούλιο έχουμε το σαββατοκύριακο στην ΟΔΚΕ! (φύλλο και φτερό γίνεται η ομοσπονδία.....) Reviewed by THE REFEREES on 9:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.