Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ: Θυμηθείτε τι έγραφαν οι Γκρίζοι Λύκοι και τι έλεγαν οι άλλοι για το θέμα των διεθνών διαιτητών!!! (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι σας αποκάλυψαν από την πρώτη στιγμή, με το πιο έγκυρο ρεπορτάζ, τι συμβαίνει με τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές. Πρώτοι σας γράψαμε για το δίλημμα της ΕΟΚ, πρώτοι σας αποκαλύψαμε αυτούς που ...κούνησαν μαντήλι, όπως βέβαια και όλο το ρεπορτάζ. Αυτά είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Αυτό όμως που αξίζει προσοχή... και μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι είναι ότι δεν παίζουμε στα ...ζάρια το μέλλον.

Ούτε μελλοντολόγοι είμαστε, ούτε προφήτες. Απλά κάνουμε καλό ρεπορτάζ. 

Θέλετε παράδειγμα; 

Στις 9 Οκτωβρίου είδαμε, ας πούμε, άρθρο στο ebasket με τον τίτλο: "Κάντο σαν την Τάνια".

Ο αρθρογράφος εξηγούσε εντός του κειμένου ότι πλην του Φούφη, όλοι οι διεθνείς θα παρέμειναν στην Ελλάδα υπό την πίεση του Βασιλακόπουλου. 

Σας παραθέτουμε το σημείο του δημοσιεύματος.


Σας παραθέτουμε το σημείο του δημοσιεύματος.
Και έτσι ήταν τα πράγματα. 

Το έγγραφο Μπερτομέου ήταν αυτό που ώθησε και τους τέσσερις διαιτητές να αφήσουν το ελληνικό μπάσκετ και να σφυρίζουν στο Γιούροκαπ.

Ούτε προγνωστικά δώσαμε, ούτε το παίξαμε στα χαρτιά... Παραθέσαμε απλά τα γεγονότα...

Και την επόμενη μέρα πάλι, οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το έγγραφο Μπερτομέου για τριετή παραμονή των τιμωρημένων διαιτητών στην Ευρωλίγκα. 

Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
Γιατί εμείς κάνουμε ρεπορτάζ: Θυμηθείτε τι έγραφαν οι Γκρίζοι Λύκοι και τι έλεγαν οι άλλοι για το θέμα των διεθνών διαιτητών!!! (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...) Reviewed by THE REFEREES on 5:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.