Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί θα απορριφθεί η ένσταση του ΠΑΟ που κατέθεσε στο ματς με τον ΟΣΦΠ στις γυναίκες...

Στην κατάθεση ένστασης πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης προχώρησαν οι παράγοντες του ΠΑΟ, επικαλούμενοι την αντικανονική συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση. Οι διαιτητές βεβαίως και δεν έχουν ουδεμία ανάμειξη με το θέμα που οδεύει ολοταχώς...
προς τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θ' αποφασίσει για την τύχη της.

Σίγουρα οι πιθανότητες να γίνει δεκτή είναι ελάχιστες, αφού ο τεχνικός της εθνικής δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή την Μάλτση.

Ο κανονισμός της ΕΟΚ αναφέρει:

"Καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού η ασθενείας του, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε αγώνα του σωματείου στο οποίο ανήκει, πριν από την παρέλευση οκτώ (8) ημερών από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας, στον οποίο δεν μετείχε, για την πιο πάνω αιτία. Η ημέρα του αγώνα της Εθνικής δεν υπολογίζεται για τον προσδιορισμό του χρονικού αυτού διαστήματος.

Από τη ρύθμιση της παραγράφου αυτής εξαιρούνται οι καλαθοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με το σωματείο τους, λόγω τραυματισμού ή ασθενείας τους, σε αγώνα του Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, αμέσως προηγούμενου της Εθνικής ομάδας".


Γιατί θα απορριφθεί η ένσταση του ΠΑΟ που κατέθεσε στο ματς με τον ΟΣΦΠ στις γυναίκες... Reviewed by THE REFEREES on 5:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.