Επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό των Γκρίζων Λύκων. Το Μαρούσι ανοίγει τα χαρτιά του σήμερα — ο Δημητρακόπουλος παρουσιάζει όλα τα στοιχεία.
Οι Γκρίζοι Λύκοι το είχαν γράψει πρώτοι από χθες. Σήμερα επιβεβαιώθηκε...
Η ΚΑΕ Μαρούσι Chery παραθέτει σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου στις 17:00, έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου (Ραγκαβή 85, Γκύζη). Στο τραπέζι — τα αποκαλυπτικά στοιχεία που η ομάδα των Βορείων Προαστίων επικαλείται σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής σεζόν και αφορούν το ελληνικό μπάσκετ στο σύνολό του.
Η Σταγόνα που Ξεχείλισε
Η απόφαση για τη σημερινή συνέντευξη δεν ήρθε από το πουθενά. Είναι το αποτέλεσμα μιας σεζόν που το Μαρούσι βίωσε, κατά δήλωση της ίδιας της ηγεσίας του, υπό το βάρος συνθηκών που θεωρεί αδύνατο να αγνοήσει πλέον.
Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τη Μύκονος με 94-103 για την 22η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο έμπειρος τεχνικός δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας: «Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί — αλλά θα υπάρχει και συνέχεια».
Η επιλογή των γραφείων του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ως τόπος διεξαγωγής της συνέντευξης δεν είναι τυχαία. Στέλνει ένα σαφές μήνυμα: αυτό που θα παρουσιαστεί σήμερα δεν είναι απλώς καταγγελίες στα μέσα ενημέρωσης. Είναι τεκμηριωμένο υλικό με νομική διάσταση, έτοιμο να κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές.
Η σημερινή εξέλιξη επιβεβαιώνει όσα το blog μας είχε αναφέρει αποκλειστικά, δηλαδή ότι η σύγκρουση Αμαρουσίου και ΕΟΚ δεν επρόκειτο να μείνει στα λόγια και στα κλειστά γραφεία. Η συνάντηση Λιόλιου — Στασινόπουλου δεν έβγαλε λευκό καπνό. Η σημερινή συνέντευξη είναι η επόμενη κίνηση. Παρακολουθούμε. Και θα αναφέρουμε.

COMMENTS