Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Αλλαγές στον ΕΣΑΚΕ! (στις 4 Ιανουαρίου τα σπουδαία...)

Ήταν 21 Νοεμβρίου όταν είχαμε αποκαλύψει τι θα συμβεί στον ΕΣΑΚΕ. Υπό τον τίτλο "Σκέψεις για αλλαγή της δομής του ΕΣΑΚΕ εξετάζει ο Μελής! (έχει καταλάβει ότι δεν ...τσουλάει το κάρο)" είχαμε γράψει ότι επίκεινται αλλαγές στη λίγκα. Ένα μήνα μετά (ποτέ δεν είναι αργά άλλωστε) είδαμε δειλά - δειλά το πρώτο δημοσιευματάκι αλλά κι αυτό μισιακό! Στις 4 Ιανουαρίου θα γίνει η γενική συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ για ν' αποφασιστεί η πρόσληψη διευθύνοντα συμβούλου ή κατά τον κόσμο των επιχειρήσεων, CEO (Chief Executive Officer).

Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι πως θ' αντιδράσουν οι ομάδες και κυρίως αυτές που ούτε διευθυντή δεν έχουν ακόμα λόγω οικονομικής στενότητας. 

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία αλλά και να συναινέσουν οι μεγάλες ομάδες αλλά πρωτίστως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. 

Ένα ακόμα ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Γιώργο Κονδύλη, γενικό διευθυντή του ΕΣΑΚΕ. Το να φύγει δεν είναι εύκολο, όσο κι αν κάποιοι το προσπαθήσουν...
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Αλλαγές στον ΕΣΑΚΕ! (στις 4 Ιανουαρίου τα σπουδαία...) Reviewed by THE REFEREES on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.